ayağı terletmeyen ev terliği arıyorum?

kızlar evde eşimle çok sıcak olduğu için yaz kış çorapsız açık terlik giyiyoruz. gittik ceyodan kaliteli diye ikimize de aldık ama sürekli çorapsız olduğumuz için ayaklarımız terliyor terlik de öyle ve koku yapıyor :( sürekli çamaşır makinesine atıyorum terlikleri . bıktık artık bu durumdan ya, sizler evde nasıl terlikler giyiyorsunuz? ayağımızı terletmeyecek koku yapmayacak bir terlik bulamıyorum.

1. daha önce de benzer bir soruya aynı cevabı yazmıştım süslü. lohusa terliği olarak da satılan havlu terliklerden alın, kesin çözüm. ama mağazalarda satılanlardan değil bildiğin çeyizci gibi yerlerde satılanlardan alın.

9 haziran 2020 09:28

2. Crocs

9 haziran 2020 09:42

3. anonim 1cim teşekkür ederim hiç duymamıştım ama eşim giyemez onu sanırım ahahaha :D havlu terlik yazın terletmez mi bide?

2.anonimcim crocs hiç kullanmadım daha önce evde de giyiliyor mu o?

9 haziran 2020 09:47

4. aa hiç öyle düşünmeyin, ben sevgilime de aldım ayağından çıkarmıyor, hatta dedi ki bi tane daha al birini yıkayınca diğerini giyerim :) ona lcw den almıştım.

9 haziran 2020 09:50

5. Süslüm ben geçen ay almıştım. Markası polaris. Dandik görünüyor ama ben çokmemnun kaldım. Hem rahat hem hiç terletmedi benim ayaklarımı. Hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum flodandı sanırım ama orada bulamadım baktım da şimdi. (link: https://m.trendyol.com/polaris/kirmizi-kadin-terlik-000000000100375791-p-6006624?boutiqueId=316779&merchantId=119791&gads=true&gclid=EAIaIQobChMIv6Hd0JT06QIV1u5RCh20iQUjEAQYBSABEgIbk_D_BwE Trendyolda) buldum. Ben 30 liraya almıştım galiba başka yerlerde daha uyguna bulabilirsin bence.

9 haziran 2020 10:06

6. Şok marketten 9.90 a parmak arası aldım, plaj terliği. Çok rahat, 1 aydır giyiyorum. Hiç ter mer yok, ben baya terlerim de.

9 haziran 2020 10:25

7. Crocs hiç giymedim ama çok terletiyor diye duymuştum

9 haziran 2020 10:42

8. anonim 1cim hadi yaa giyebiliyolar demek ki :d aldığınız terliğin linki var mı acaba?

anonim 4cüm teşekkür ederim hemen bakıyorum dediğiniz terliğe. Tabanı mantar mı?

anonim 5cim parmak arası ben de hep yara yapıyor bide rahat gelmiyor ya evde giyemem heralde:/

9 haziran 2020 12:19

9. anonim 1cim bide bahsettiğiniz havlu terliğin önü açık mı? Kapalı giyemiyorum zaten ev hamam gibi olduğu için de.

9 haziran 2020 12:19

10. hiç dikkat etmedim şu an evde de değilim ve uzunca bir süre olmayacağım terliğim yanımda değil. hafif bir terlik. tam mantar değil sanırım. i̇çi kumaşla deri arası bir şey altını da tam bilemedim ama mantar değil galina. bu arada koku da yapmadı bende.

10 haziran 2020 00:11