Doktor böyle yeşil mercimek büyüklüğünde bir ilaç veriyor onu suya katıp ayaklarınızı içinde bekletiyorsunuz, sonrasında nemli kalmayacak şekilde kurutup verdiği kremi sürüyorsunuz. tüm çoraplarınız pamuklu olmalı ve ütüledikten sonra kullanmanız gerekiyor. Mevcut durumda kullandığınız ayakkabıları kullanmamalısınız. Erkek kardeşim askerde kapmıştı bu şekilde bir yol izledi hekimi. Temizlendi ve bir daha hiç olmadı.
anonim 1 teşekkürler aklımda bulunsun ama acısız yöntem tercihimdir, anonim 3 acaba bu yöntem ne kadar sürede işe yaradı ve mevcut ayakkabıyı ne kadar süre kullanamam?
Süslü tırnak mantarı yoksa sadece ayak mantarıysa aynı sefa kremi 20 lira civarı zaten bir şey kaybetmezsin denemekten. Her gece sürüyosun ayaklarına temiz çorap giyip yatıyosum. 1 aya kalmaz geçer
Ayakkabıyı mantardan arındırmanız gerekiyor tekrar kullanabilmeniz için, oceral sprey sıkabilirsiniz hem ayağınıza hem ayakkabıya etkilidir. Ve dediğim gibi ütülü çorap günlük değişecek, ayak nemli kalmamalı asla. Bir de kağıt tabanlı dandik ayakkabı giymemelisiniz.
Süslücüm hakiki deri gibi hava alan ayakkabı ve pamuk,yün içeren çorap kullanmaya başla. Babam 2 litre ılık suya 2 kaşık ingiliz karbonatı (katkısız olduğunu bildiğin bi karbonatı) karıştırıp her gün 20 dk ayaklarını bekleterek kurtuldu. Biraz uzun sürüyor tabi bu yöntem. hem ayak hem tırnak mantarına faydalı ayrıca. Aynısefa merhemi de iyi geliyor
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için❤️
Zamanında çok çekmiştim. Denemediğim ilaç kalmamıştı. Aynı sefa yağı kremi azaltsa da geçirmedi.
Her yeri araştırıp en son kına yakmayı okumuştum. Eskiden çok kullanılıyormuş zaten mantar için ama ben başta doktorun yazdığı ilaçlardan gitmiştim. Bildiğimiz kınayı ayağıma sürdüm. Kısa sürede mantarı geçirdi. 20 gün arayla tekrar tekrar kına yaktım. Sayesinde geçti. Mutlaka dene.
Travazol, oceral sprey, karbonat, sirke, limon, sarımsak ve aynı sefa kremi daha bir sürü ürün bende sadece geçici süre işe yaramıştı. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşamıştım 28 yaşında. Dediğim gibi sadece kına geçirdi.
a6 gerçekten değişik geldi bir zararının olacağını da düşünmüyorum kısa sürede geçirdi dediğin için deneyeceğim sanırım.