aylarca peşimden koştu seviştik yazmadı klişe hikayelerde bugün ben varım?

süslüler 8 aydır peşimde koşan sürekli yazıp duran bir çocuk vardı. neyse sonunda buluştuk (daha önce arkadaş ortamında denk gelmiştik)seviştik falan ondan sonra ne bir arama ne bir mesaj. zaten ilişki istemiyorum seks zaten berbattı ama yazmaması koydu. şimdi diyorum ki ben bunu iki üç gün sonra yine çağırıp sevişmeden postalasam nasıl olur? bir şekilde intikam almam lazım sjdjsjdj

1. Durduk yere ne için intikam aldığınızı anlamadım? Beğenmemişsiniz zaten salın gitsin sadece.

14 ocak 2020 01:53

2. Anonim 1 egoma yenik düşüyorum açıkçası nasıl beni beğenmez gibisinden. Bir şey yapmazsam kendimi yerim.

14 ocak 2020 01:57

3. Anonim 3 buluşma değildi bir anda aynı yerde denk geldik eve geldik seviştik o kadar. Sizin anlayacağınızı sanmıyorum siz soruyu pas geçin en iyisi.

14 ocak 2020 02:03

4. süslü lütfen yanlış anlamayın ama bence intikam işlerine hiç girmeyin. hissettiklerinize hak veriyorum ve anlıyorum da. ama burası türkiye biliyorsunuz, adınızı çıkarmaya çalışır başka şeylerle tehdit eder vs. hoş şeyler olmaz. hep duyduğumuz olaylar bunlar. boşverin salın adamı. kendi tavsiyem bu yanlış anlamazsınız umarım.

14 ocak 2020 02:09

5.  bence yapmayın. siz de salın onu. kabul etsin etmesin tekrar görüşmeyi teklif ederseniz onun egosu okşanmış olacak 8 ay koştu sonuçta peşinizden. siz şimdi arayıp sormazsanız sizi o kadar da etkileyemediği belli olacak, bir daha iletişime geçerse reddedin bence veya oyaladığınızın belli olacağı ucuz bahanelerle görüşmeyi erteleyin salak yerine koyulmak koyuyor insana :d

14 ocak 2020 02:12

6. Anonim 4 ne yanlış anlaması süslü teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Aslında salak bir çocuk bir yandan ona kuruldum bu salak nasıl beni aramaz sormaz diye. Adımı falan çıkartamaz öyle ortak bir çevre yok kaldı ki ben onun adını daha fena çıkartırım istersem. Cidden taktik almak için sordum soruyu siz napıyorsunuz böyle olunca?

14 ocak 2020 02:13

7. Anonim 5 o açıdan haklısınız aslında. Allahım kuduracağım keşke yazsa yol versem djdjdjd

14 ocak 2020 02:14

8. Seks berbat demişsiniz, belki de o da bunun farkında ve kendi performansından utandığı için yazmıyor olabilir. Genelde bu konuda çok hassas oluyorlar çünkü ve ilk sevişme sonrası aslında adet kadının yazmasını beklemektir, buna göre işler yürür veya yürümez. Hoşunuza gitmediyse salın cidden, intikam alınacak bir durum yok çünkü hiç de sizin düşündüğünüz ya da yukarıdaki cevaplardan söylenenler gibi değil bence durum.

14 ocak 2020 02:30

9. Bence hiç sallamayın intikam almaya değmeyecek biriymiş