az önceki sorudan sordum bir şey kafama takıldı?

kızlar mesela aynı evin içinde kız arkadaşlarınız var, sevgiliniz de uzak yerden gelmiş bir süredir görüşmemişsiniz. arada bir herkesin odağı farklı yere kaymışken sevgilinizin kucağına otursanız garip olur mu? ama kucağına oturmak dediğim dizinin ucuna oturmak. telefondan bir şeylere bakıyorsunuz gülüşüyorsunuz o an cinsel bir şey yok kesinlikle. o evdeki kızlar siz olsanız ne düşünürsünüz ?

1. ne gerek var diye düşünürüm uygunsuz bi hareket illa cinsel anlamı olması gerekmez

30 temmuz 2021 18:04

2. Bir şey düşünmem, yalnız birakmadigim için kendimi sorgularim salak mıyım diye?

30 temmuz 2021 18:05

3. A1 arkadaşlarım da rahat insanlardır ya sizin gibi düşündülerse üzülürüm.

A2 zaten yatılı geldi gece olunca biz odamıza geçtik, benim sorduğum şey bu değildi

30 temmuz 2021 18:06

4. gereksiz hareketler bence. herkesin sevgilisi yanindayken boyle hareketler garip olmuyor ama bu durumda gereksiz. ayni evde kaliyorsaniz odaniza cekilseniz olmaz mi. neden herkesin icinde kucagina oturmak istiyorsunuz?

30 temmuz 2021 18:06

5. Herkesin değil öncelikle sevgilimin.

Salonda otururken tekli koltuktaydı erkek arkadaşım, telefondan bir şey gösterirken ben de yanına değil dizine oturdum sonra eğildim üzerinden, odamıza çekilecek bir şey yoktu yani 😘

30 temmuz 2021 18:09

6. insanları rahat bırakmam gerektiğini düşünürüm ve o an fazlalık olarak hissedip huzursuz olurum

30 temmuz 2021 18:14

7. Saçma ve varoş bir hareket olarak görürüm. Kucağa oturma cinsellik içeren bir harekettit bana göre. Bunu yapan arkadaşım ve sevgilisiyle görüşmem. İnsan içinde mıç mıç olan insanları sevmiyorum. İki dakika sevgi hareketi göstermezseniz ölmezsiniz.

30 temmuz 2021 18:16

8. Anon 10 süper birisin keske herkes sen olsa...

30 temmuz 2021 18:25

9. Süslüler ben ilişkilerimde ciddiyet severim ve rahatsız olurum dedim evet bana cinsellik çağrıştırır ama bana! Bana! Benim fikrim!  Soru sahibinin de aklına takılmış ki sormuş. Her şeye ergen ergen cevap verirseniz olmaz böyle. Fikirlerimizi söyleyemeyeceksek soru sorulmamalı. Sevgilinizin kucağına oturarak kendinizi ultra modern gelişmiş deluxe vizyonlu insan sanabilirsiniz de bunun dünyaya bir katkısı yok.

30 temmuz 2021 18:36

10. İki dk birbirine sevgi gostermezse öleceği kadar tutkulu iliskiler diliyorum burdaki suslulere ckdjfkfk ben hiçbir şey düşünmem tatli ve asik bulurum

30 temmuz 2021 18:40