böyle bir alışveriş mantıklı olur mu tüm dolabınızı baştan dizseniz ne yapardınız?

diyelim ki daha önce hiç doğru düzgün kıyafetiniz olmadı baştan uzun süre (birkaç yıl) kullanılacak kıyafetler alacaksınız. toplu şekilde bütçe 15k civarı olsun. konum tarz olarak okula giden unilisiniz. 2k civari m. dutti yazlık pamuk/keten pantolon 2 tane zara bershka gibi yerlerden yazlık pantolon (2k tutsun diyelim) 2-3k levi's jean 2 ya da 3 tane mavi zara tarzı yerden jean (3k tutsun diyelim) kalan 5k civarı üst giyim gene mavi inditex falan olabilir. 1-2 tane kaliteli kalın kazak 2k tutsa 3k ya da bluz tişört vs. böyle yapmak sizce mantıklı olur muydu başka öneriniz de olabilir

1. koyu mavi, açık mavi, gri, siyah jean.

siyah, beyaz, gri basic tshirt.

havaya göre gömlek içine ya da tek giyilebilecek atlet tarzı bluz (butiklerden alırım).

siyah tote çanta.

beyaz ve mavi gömlek.

massimo pahalı bence öğrenci bütçesi için. jean'leri levis (mağazada deneyip internetten) streç olmayan kumaştan alırım. mavi'ye jean'de hiç bulaşmayın, pişmanlık.

eğer param kalırsa dolap'ta falan etiketi üzerinde siyah, bej, gri, kahverengi kazak ya da hırka ve siyah bot ve loafer bakarım. ekstra bir şey daha alabilecek gibiysem siyah bir elbise alırım.

27 mayıs 2024 19:47

2. 10 sene önce 15 bine araba alınıyodu ya. Allah kahhar sıfatıyla kahreylesin. Trençkot çok işime yarıyor benim onu söykemeue geldim. Orta boy trençkot iş görür bence baya

27 mayıs 2024 19:49

3. A1 neden internetten daha mı ucuz? (hiç levisten bir şey almadım bilmiyorum) diğer öneriler için teşekkür ederim elbise trençkot vs dahil etmedim sonra alırım onları. mavi muadili kot markasına da açığım. massimo yu da Levi's gibi 1 tane de yazlık kaliteli olsun yıllarca giyeyim diye pahalı düşündüm ama değmez diyorsanız almayim. a2 çok haklısın orta kalite sayılı şey alabiliyorum ben de kafayı yedim.

27 mayıs 2024 20:36

4. (link: https://ty.gl/1e079s3etw şunu ) (link: https://ty.gl/4oitancjbg ve şunu ) beğenmiştim massimodan

27 mayıs 2024 20:41

5. evet, levis'ta çok fiyat farkı oluyor. o nedenle kendi mağazası, boyner ve internetteki güvenli satıcıları karşılaştırmak gerekiyor.

27 mayıs 2024 21:20

6. teşekkür ederim susluler. kot için marka öneriniz var mı maviyi çıkardım zara mango stradi falan nasıl?

27 mayıs 2024 21:40

7. 15 bine olmaz öncelikle bunlar massimo ile falan. basicleri dilvin, grimelange, kaft gibi yerlerden içeriğine kumaşına dikimine dikkat ederek al derim ben. inditexe de mümkün mertebe az bulaş, asla kaliteli değiller çünkü en son yazlık keten bir pantolon aldım bin liraya 2 kere yıkadım pantolon hacı pantolonu gibi oldu ağı sarktı falan. mangodan keza 5 tane kotum var 2'sinin sağ paçası yamuk geliyo ezelin kör annesi meliha daha düzgün dikermiş. değeri bilinmeyen bir marka önereceğim, oxxo. ama online önermem mutlaka deneyerek al özellikle kotlarından ve basiclerinden memnun kaldım hep.

27 mayıs 2024 21:44

8. a5 bakayım teşekkür ettim

27 mayıs 2024 21:55

9. Süslü levis amazonda da indirime giriyor baya, satıcısı amazon olan ürünlere bakabilirsin. İnditex yorumlarına kesinlikle katılıyorum onun yerine adl  falan bazı parçaları çokk daha kaliteli, oxxo da çok güzel, ipekyol, twist, dilvinin bazı elbise ve bluzları da çok iyi çıkabiliyor. Demem o ki marka bazlı değil de kumaş ve dikim kalitesine göre farklı markalardan da güzel kombin parçaları bulabilirsin. En son adl mağazasında zevkle dolaştım, zara vs çarşı pazar havası veriyor artık. Bir de bu benim bütçemin yettiği markalar tabi farklı ve bilmediğim marka da çoktur.

28 mayıs 2024 08:46

10. Benetton da amazonda indirime giriyor sık sık ama ben hiç bu markadan bir ürün kullanmadım sadece isim olarak aşinalığım var, belki kullanan süslüler varsa yorum yapabilirler.

28 mayıs 2024 08:48