böyle göz tipi olup eyeliner çekebilen var mı?

görsel ekliyorum eyeliner çekmek istiyorum ama kapkalın oluyor ne önerirsiniz

1. (link: https://resimyukle.io/g/UTMNSkA1VV Resim)

11 kasım 2021 13:08

2. Bende kahverengi far ve eyeliner fırçasıyla bile denedim ama başaramadım, ufak kuyruk yapmak imkansız mı bu gözde

11 kasım 2021 13:18

3. Kirpik diplerine tightlining yapıp gözünün bitiminden kuyruk cikarabilirsin süslüm

11 kasım 2021 13:19

4. Ben göz makyajı yapmıyorum yakışmıyor. Onun yerine belki badem göz gibi ipek kirpik yaptırabilirsiniz. Göz kenarları daha yoğun ve uzun kirpik olacak şekilde yani

11 kasım 2021 13:20

5. Ben birde gözümün yanındaki kırmızı gözümü aşağı çeken o izden rahatsız oluyorum. Ailemde kimsede yok bir bende var

11 kasım 2021 13:21

6. ben çok ince çekiyorum yarısından başlayarak, sizden daha dar bi alan var hatta baya hooded eyes benimki. sonunu iyice uzatıyorum gözün bitiminde ondan sonra çok ufak kuyruk yapıyorum. kendi göz bitişimi kullanmıyorum yani, daha aşağıya indiriyorum. deneme yanılmayla yıllarım geçti ama en sonunda bana yakışan tarzı buldum.

11 kasım 2021 14:02

7. Kalem gibi olan eyelinerlardan almalısın, ucu ince olmalı. Gözünün dış kısmındaki bitim noktasının bir tık üstünden başlayıp tam göz kapağının katlandığı kısma doğru kuyruk çek. Bunu gözün açıkken yap. Sonra kuyruğu üst kirpik dibinle birleştirip oluşan dar açılı üçgenin içini boya ancak bu kısım çok ince olmalı. Keskinliği bu sağlayacak. Bu birleştirmeyi göz bebeğine kadar yap daha ilerisine gitme. Ben asla göz pınarına kadar çekmiyorum. Denemeyle hallolur. Daha yuvarlak gözle öyle çekiyorum ki herkes soruyor.

11 kasım 2021 20:29

8. Ahhh aynı benim göz. Hatta Yaş ilerledikçe biraz daha düştü :( allah maddi manevi göz kapağı ameliyatı gücü versin 🙏🏻

11 kasım 2021 23:26