bütün gece ereksiyon olamayıp, kadınların saçlarına düğüm atıp giden erkeğin amacı nedir ?

1. Neyyy ne okudum ben hiçbir şey analamdım. Saçına düğüm mü attı?

21 şubat 2023 15:31

2. Kaldigi yeri isaretlemis iste. Kadinlari dugumlemis saclarindan bu gece yine sikis deneyecek.

21 şubat 2023 15:36

3. Soz konusu kisi ile gorucu usulu tanistik. Ancak butun gece ereksiyon olamadiktan sonra bana ciddi iliski kafasinda olmadigina dair mesajlar atti yine gorusmek istedi sevismek icin. Ancak guvenilir olup olmadigini ogrenmek icin, ev adresimi verip vermeme konusunda kararsiz oldugum icin, takipci listesinden bir kac kisiye daha yazdim. Meger diger kadinlara da ereksiyon problemi varmis. Onlarla da sabaha kadar sarmas dolas uyuyup saclarina dugum atip gidiyormus. Bu erkegin amaci nedir? Bu kadinlarin saclariyla oynama probleminin kaynagi nedir? beni sucladi erekte olamadigi icin. Kendimi oldukca kotu hissediyorum? Hic basiniza boyle bir sey geldi mi? Kime soracagimi bilemedim.

21 şubat 2023 16:02

4. Takipçilerime yazdın ve sana cinsel hayatlarını anlattı hmmmmm.

21 şubat 2023 16:04

5. Takipçilerine sikiş var mı sikiş diye mi sordun???

21 şubat 2023 16:06

6. puhahahah. sözlük tarihine geçecek sorulardan. ama troll olduğunu çok belli etmişsin. bu olmadı bak.

21 şubat 2023 16:25

7. Adam boyle davrandigi icin ilk sevismede, nasil guvenip ev adresimi vereyim allah askina?

21 şubat 2023 16:39

8. tamam herif kaldıramıyor işte. sadece sana değil diğer kadınlara da kalkmamış. iktidarsız belli ki. ghostla başka herif mi yok? kaldıramayanı napıcan canım?

21 şubat 2023 16:43

9. Ay yeter artık partneri bütün gece erekte olamayan troll sal şu siteyi 357358468649 soru açmışsın yeter artık

21 şubat 2023 18:21

10. süslü rahatsızsan bakma? gerçekten zor durumda olduğum için soruyorum.

21 şubat 2023 18:22