bacaklarım jiletledikten ertesi gün çıkıyor ve çıkarken çok kaşınıyor kaşımaktan kabarıp yara bere oluyor?

süslüler bacaklarımı bugün jiletlesem yarın çıkmaya başlıyor ve çıkarken aşırı kaşınıyor, kaşımaktan da pütür pütür kabarıyor, kanıyor, yara bere içinde oluyor. hadi ertesi gün çıkmasını sorun etmiyorum ama çıktığı zaman jiletleyeyim istiyorum ama olmuyor çünkü tüyler iyice uzamadan jiletlediğimde yine kabarıyor, yara bere içinde oluyor. eskiden böyle olmazdı, son bir yıldır bu sorunu yaşıyorum. ne önerirsiniz süslüler?

1. tüyler muhtemelen çok da uzamadan aldığın için tahriş oluyor sen de haklısın uzayınca tabi ki almak zorunda kalıyor insan bekleyemiyor, bende de aynı şey oluyordu, almadan önce bacaklarıma peeling yapıyorum ya da fırçalıyorum ayrı bir fırça aldım bacaklarım için, bu şekilde daha kolay alınıyor jiletle.

29 mayıs 2018 11:21

2. anonim 1 olarak devam ediyorum sonradan aklıma geldi, jiletini de sık sık değiştirmeye çalış, ve mutlaka arada vakit bulduğunda makineyle ya da ağdayla al, sonra yine jiletle devam edersin, kıl kökleri şişiyor anladığım kadarıyla ve jilet vurunca da tahriş oluyor, ama dediğim gibi almadan önce mutlaka fırçala bacaklarını ölü deriler iyice atılsın. ve jiletle aldıktan sonra en azından bir süre  herhangi bir krem nemlendirici vs sürmemeye çalış onlar da kaşıntı ve tahriş yapabilir

29 mayıs 2018 11:27

3. teşekkür ederim süslüler, fırçalamayı deneyeceğim mutlaka

29 mayıs 2018 11:51

4. kesele süslü.

29 mayıs 2018 11:56

5. jiletiniz körelmiştir. bence jilet değiştirin. 5 bıçaklı erkekler için olan jiletler var. uzun senedir jilet kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım. sizin gibi 1 günde kılları çıkan bir insanım. ne kadar sık alırsam alayım pürüzsüz olur bacaklarım. gillette fusion proglide kullanıyorum. tavsiye ederim.

29 mayıs 2018 12:44

6. jiletteki metal alerji yapiyor da olabilir.

29 mayıs 2018 13:14

7. Vücudu traş ederken kullanılal jeller var mutlaka tavsiye ederim

29 mayıs 2018 15:01

8. Kuru, suyla ya da sabunla jiletleme yapmayin.

Rossmanda 5 6 liraya satilan bir ton tiras kopugu var.

Jiletiniz korelmis olabilir, basligini degistirin.

Jilet sonrasi kesinlikle nemlendirici surun.

Yillardir jilet uyguluyorum, erkek kadin jiletinden tutun da kopugune kremine kadar. Bu adimlari takip ettigimden basima hic boyle bir sey gelmedi

29 mayıs 2018 16:17