bakır kahve? yardımınıza çoook ihtiyacım var?

kızlar ya saçımı yaklaşık 5 aydır mor kızıla boyuyordum ancak okullar yokken şu 2 ay dinlendirdim tüm renk aktı ve dip boyamda geldi. şu an bakır kahve aklıma girdi ama altta kızıl olduğu için kötü durur mu sizce? birde çoğu markada bakır kahve var kullanıp memnun kaldığınız var mı acaba? gerçekten çok kararsızım teşekkür ederim şimdiden

1. Süslüm, kendin boyayacaksan karışım yapman daha iyi olacak bence. Alt zeminde uçlarda dahi kızıl olduğu için düz bakır kahve rengi alırsan kızıl ve bakır iyi anlaşmaz saçta zaten nerdeyse aynı renk parlarlar saçta. Altta ki kızılı hesaba katarak seçtiğin bir kahveden %75 seçtiğin bir bakırdan %25 koyarak karışım yapabilirsin ama saç rengin zeminden koyuysa ya bakırı arttır ya da kahve bakırı açık renk al

17 eylül 2018 03:48

2. 1 senedir kızıl kullanıyorum en son mayıs ayında boyamıştım sonra saçlarımı kestirdim boya da bayağı akıp bakır oldu diplerden de kendi rengim geldi. Aklıma tarçin bakır rengi girdi ve neden olmasın diyip araştırmaya başladım, karışım yaparak boyadım ama boyalı sac üzerinde farklı kendi saçım üzerinde de başka bir ton elde ettim.(gizlinot: Kendi saçım üzerindeki ton tam olarak kutuda gösterilen ton olmuştu) kızıl akan bir renk biliyorsunuz, bakır da aynı şekilde oldu ve hiçbir anlamı kalmadı. Sinirlenip tekrar kızıla boyadım 2 hafta sonra. Demem o ki yapacağınız işlemler ve durumunuz benimkine benziyor, bence evde uğraşmak yerine kuaföre gidin ve iyi bir sonuç elde edin.

17 eylül 2018 08:55

3. Çoook teşekkür ederim kızlar, içimde de kötü olacak hissi vardı boyamaktan vazgeçtim

17 eylül 2018 10:13