baliketli vs zayif kadin, hangisi?

bir kadin olarak hangisini daha cok begeniyorsunuz? birde avantaji/dezavantaji ne

1. Kas oranı yüksek fit kadın. Sporcu seviyesinden bahsetmiyorum, götü başı lömbür lömbür sallanmayan, sımsıkı taş gibi görünen her kadına aşırı imreniyorum.

24 mayıs 2023 20:12

2. Balıket bence daha kıvrımlı oluyorlar ben beğeniyorum.

24 mayıs 2023 20:14

3. baliketli vucutlari daha cok begeniyorum ama zayiflarin kıyafetleri daha iyi tasidigini dusunuyorum

24 mayıs 2023 20:25

4. Vücudu sıkı olan güzel duruyor zayıf yada balıketli farketmez. Skinny fat de beğenmiyorum mesela kollar gevşek göbek var falan. Sıkı bir balıketli havada alır bu versusu o ayrı dua lipa gibi

24 mayıs 2023 21:26

5. bence hepsi güzel.

mesela meryem üzerlinin hürrem halleri çok güzel. zayıf hayal edemiyorum bile asla bu kadaar etkili olacağını sanmam.

ama atıyorum kate moss'a da balık et gitmiyor. herkesin vücut tipine zayıflık veya kilo gitmiyor.

24 mayıs 2023 21:53

6. balıketi kimseye yakıştıramıyorum maalesef. sıkı kas oranı yüksek vücut>>>>>>>>>>>

24 mayıs 2023 22:58

7. 43 kiloyu da 83 kiloyu da deneyimlemiş biri olarak (gizlinot: Boyum 1.68) balıketli diyorum.

24 mayıs 2023 23:05

8. Balık etliyim Balık etli beğenmiyorum. Fit olmalı.

25 mayıs 2023 01:56

9. Balıket nedir mesela? artık öyle bi hal aldı ki kiloluların hepsi kendini balıketli zannediyor. Bana kalırsa zayıf kadın

25 mayıs 2023 02:31

10. Ben zayıf beğeniyorum, kendim de zayıfım ama balıketliyken çok daha fazla ilgi görüyordum

25 mayıs 2023 08:01