balooun hesabını takip edip, son zamanlarda faydalı bir indirim paylaştığını gören var mı?

ilk çıktığından beri dönem dönem takip ediyorum, ilklerden biri olduğu için duygusal bağ kurdum sanırım :d sayesinde eskiden çok fazla şey almışımdır ama sanki son zamanlarda hiç faydalı bi paylaşımı yok gibi. bana mı öyle görüyor yoksa sizlerden de fark eden oldu mu?

1. Gereksiz hesap

15 ocak 2022 12:36

2. ben yeşimi çok seviyorum, trendysm sadece o var bu tarz hesaplardan takip ettiğim

15 ocak 2022 13:18

3. Takipten cıktım artık

15 ocak 2022 14:00

4. Hepinize katılıyorum ya. Shoppingwithdoctor var mesela 16 liraya bershka çantalar almıştım onunla, şimdi o da hep ayakkabı paylaşıyo yine de en azından gerçekten indirim paylaşıyo. içim sıkıldı ona koşun buna koşun

15 ocak 2022 15:45

5. Balooun artık infuencerlıktan köşeyi döndü. Son zamanlarda kendi araştırıp bulduğu hiçbir indirim yok. Diğer indirim hesapları paylaştıktan sonra balooun paylaşıyor hep.

Acilalisveris de diğerleriyle aynı şeyi paylaşıyor, biraz gıcık birisi...

Trendysm gerçekten çok iyi bu konuda favorim.

Shoppingwithdoctor da fiyatları paylaşmıyor, illa linke tıklamamız gerekiyor. Gerçekten çok sinir oluyorum. Paylaştığı her indirime koşunnnn, mükemmelll, çok iyi düşmüşşş gibi saçma sapan şeyler yazıp bir sürü emoji koyuyor abuk subuk. Kendinden soğuttu, çıktım takipten. Fiyatı kesip koyuyor aklınca ama Ben senin her verdiğin linke tıklamak zorunda değilim.

Erenblogger, genelde indirimleri ilk o paylaşıyor. Fakat hikayeleri sayfası çok karışık, her bulduğu indirimi linki paylaşıyor ve takip etmek çok zor. Genelde storylerine bakmadan direkt geçiyorum

Mystilmy da eski tadı vermiyor, eskisi kadar çok indirim paylaşmıyor

16 ocak 2022 00:15

6. Trendysm ve erenbloggerı takip ettim bakayım bana uygun şeyler var mı

16 ocak 2022 00:28

7. Allinonesale sayfası da çok iyiii, watsonsta belli ürünlerde tek tük indirimler var, onları paylaşıyor şuanda

17 ocak 2022 14:00