baya iyi anlaştığınız ve çok şey paylaştığınız birisinin gerizekalı olduğunu anlayınca ne yapıyorsunuz ?

aslında çocuğu çekici de bulmuyordum ama sohbet baya kaliteliydi uzun uzun ses kaydı atıyorduk. ama sonra salak salak seks muhabbeti ve bumbledan nereye gittiğime bakmış??!!! mesela elektrikli diş fırçam bozuldu yazmıştım sen onu mastürbasyon için kullanıyordun dimi falan yazıyor dangalak! böyle birisine nasıl davranırdınız?ben ghostladım.

1. ghostlamaya karsiyim ama bu hak etmis suslu, insan yerine koyup cevap vermeye degmez. ben de ghostluyorum, laf soylesem anlamayacak uste cikacak, abii hatun da deli cikti diye sacma sapan konusacak. gereksiz.

11 mart 2025 12:39

2. kanka çok salakmış bu da ya ahahah aklı sikinde yemin ederim. ghostla bence de

11 mart 2025 12:43

3. a1 de haklı şimdi okudum yaptıgının saçma oldugunu söylesen laf anlatsan anlamazlar deli misin ne hassassın ben onu demedim falan derler lsdkjfdslkfjsdlk en iyisi muhataba almamak

11 mart 2025 12:44

4. Ghostlamak mı ? Ya hakaret ya da engel bence

11 mart 2025 12:50

5. Kesinlikle engellerim bu mallıktaki biri genelde başka kanallardan da ulaşıp rahatsız etmeye çalışır (yani en azından benim başıma geldi). Rahatsız etmese de engeli hak ediyor, çok çirkin bir üslubu varmış, ghostlamak iltifat kalır böylelerine.

11 mart 2025 12:59

6. ghostlamakla engellemek birbirine zit seyler degil ki, cevap vermeyince ghostlamis oluyorsunuz zaten, sonra ister engelle ister "alo? alo? naber? kirildin mi?" diye cirpinislarini izleyerek eglen...

11 mart 2025 13:01