bb krem önerisi? missha, note, farmasi?

normalde fondöten kullanmıyorum ama son zamanlarda yüzümün düz bir geçişinin olmasını ve birazcık daha böyle pürüzsüz bir beyazlığa sahip olmak istiyorum. fondöten kullanmak ya da genel olarak ağır bir şey kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz

1. missha +1

20 kasım 2023 20:35

2. a1 ürün hakkında diyebileceğin bir şey var mı yapısı falan? Buğday tenliyim ama dediğim gibi yüzümün bi tık daha beyaz olmasını istiyorum, normal şartlarda direkt makyaj da yapmıyorum o yüzden beyaz dursun derken absürt bir görünüm de olabilir. Hangi renk önerirsin?

20 kasım 2023 20:38

3. ürün hakkında diyemem çünkü bir sürü ürün var bu markada. hafif yapıda mı istersiniz full kapatıcı mı olsun istersiniz bilmediğim için öneremedim. ama her telden var dediğim gibi. benim favorilerim cushion olanlar. kullanımı tazelemesi de kolay oluyor. diğer markalar gibi tek çeşit iki de renk değil. mağazada deneme imkanınız olursa zaman ayırıp her çeşidini deneyebilirsiniz. deneme imkanınız yoksa da tam nasıl bir şey istiyorsunuz tarif ederseniz kullandıklarımdan uyan varsa önerebilirim.

20 kasım 2023 20:42

4. yani çok uzun tutmak istemedim soru kısmında ama ayrıntılı anlatayım. Normalde makyaj yapan biri değilim, yüzümde de çok fazla kusur yok ama dünyanın en mükemmel bakımını yapsam da elde edemeyeceğim bir yüz var sonuçta. Yüzümde kapatmalık bir şey yok ama yanaklarım çok kızarık, minik gözenekler birkaç geçmiş sivilce lekesi gibi şeyler var sonuç olarak daha pürüzsüz bitişli ve bir tık daha beyaz bir yüzüm olması hedefim yani şuanlık. Hayatımın hiçbir döneminde fondöten kullanmadığım için ağır bir ürüne alışabileceğimi sanmıyorum

20 kasım 2023 20:47

5. eskiden 21 23 25 27 gibi renkler oluyordu çoğu eski ürünü kaldırmışlar ve şimdikiler hep 21 23 sadece. 21 çok açık beyaz oluyor. 23 buğday tene uyar. beyaz olsun diye 21 almayın cidden çok beyaz durur buğday tende.

20 kasım 2023 20:48

6. perfect cover çok popüler ama ağır bence. glow cushion yeni çıkmış bu böyle ışıltılı hafif bir şey bunu denemek isterdim. ben kırmızı kapaklı cushion olandan kullanmıştım çok memnundum ama o da eski kategorisine girmiş. adında cover olmayanlara bakabilirsiniz. son olarak signature olanı da öneririm ama çok büyük tüp kullan kullan bitmiyor.

20 kasım 2023 20:51

7. Dediklerinize bakacağım tek tek teşekkürler. Missha mağzasında ürün deneniyor diye biliyorum çalışanlar güzel öneriler yapabiliyor mu bilgim yok ama orda da ayrıca derdimi anlatıp denerim ürünleri, çok teşekkürler

20 kasım 2023 20:54

8. misshada fondoten bb krem ayrımı çok yok gibi ya normal piyasadaki fondotenler gibi ürünleri yok. adında cover olmayanlar hafif oluyor.  ürün sayfasında hafif yapılı falan diyorsa gerçekten hafif yapılı oluyor. yüzü blurluyor sadece öyle lekeleri kapatmıyor. her mağazaya genelleme yapamam ama çalışanları o kadar iyi değil bence. en son bana uyan renk stokta yok diye daha açık rengi bana uyduğuna ikna etmeye çalışmıştı çalışan. palyaço gibi olmuştum. kafanızda net bir şeylerle giderseniz en azından kandırılmazsınız diyorum.

20 kasım 2023 20:58

9. anladım çok teşekkürler internet sitesinde tester vardı yanlış hatırlamıyorsam en kötü bi ona bakarım çok saol tekrardan

20 kasım 2023 21:18

10. misshanın o kırmızı renk meshur bbsi olur size üstte biri de yazmıs ona katılıyorum bahsettiginiz tene 23 olur dediginiz gibi hem daha aydınlık durur teninizden. 21 cok acık duruyor acık bugdayım beyaza yakın derseniz ya da cidden tenimden acik dursun derseniz de 21 bakın. farmasi da güzel bence orda da 2 numara aciktan ortaya gzel olur. missha farmasiden daha iyi bütcenize ne iyi gelirse artk. pure beauty meshur duymussunuzdur onun 1 numarası bugday tene cok acık 2 numarası da koyu oluyor o yüzden onu önermiyorum

20 kasım 2023 23:14