bekaret hakkında

biraz uzun olacak ama mazur görün lütfen :) 22 yaşındayım. daha önce uzun süreli duygusal bir ilişkim olmuştu, lise yıllarındaydım ve kendimi hazır hissetmeyip yanında soyunmaktan bile çekindim. bir sürü uygun ortam yakalamamıza rağmen istemedim. o da anlayışla karşılamış ve üzerime gelmemişti. şimdi yaklaşık 1 yıldır flört ettiğim ve 4 aydır beraber olduğum erkek arkadaşımla sevişmekten çok keyif alıyorum ama tam içime gireceği sırada canım acıdı diyorum ve o da beni zorlamak istemiyor. onun daha önce aktif bir cinsel hayatı olmuş fakat hiç bakire birisiyle olmamış ve hiçbir kız arkadaşından böyle bir dönüt almadığı için "ya bu kadar çabuk canının yanması acaba normal mi?" demeye başladı. ön sevişme, ıslaklık diyeceksiniz ama inanın ki bunları zaten yapıyoruz. hatta tatile çıktığımız bir aralıkta biraz şarap falan da içtim. çok rahat olduğum ve iyi hissettiğim bir ortamdı ama yine yapamamıştık. artık "acaba istiyorum diye kendimi mi kandırıyorum?" diye düşünmeye bile başladım. sizce nasıl aşarım?

kendinizi parmaklayarak alıştırın

her sevişmeden önce de sevgiliniz sizi parmaklasın

belki sadece vajinanız dardır

30 ocak 2017 02:54

2. anonim 02.51 bilmiyorsanız zaten cevaplamanıza gerek yok. fizyolojik bir sebebe bağlı olma ihtimalini daha yüksek gördüğüm için benzer tecrübelerden birini aradım alt tarafı.

anonim 02.54 denedik fakat sonuç alamadık maalesef. vajina darlığıyla alakalı birkaç yazı okudum ve asıl gözümü korkutan ihtimallerden birisi de bu.

anonim 02.56-1 çok teşekkür ederim. ^^ belki de cidden ben abarttığım için oluyor bu sorun. umarım öyledir. aklıma gelen ihtimallerden en masum olanı bu inanın ki.

anonim 02.56-2 bir şey diyemiyorum. kusmuşsun nefretini. rahatlamışsındır en azından umarım. ne birikmiş be içinde. bilgiye ulaşma kaynaklarım konusunda ufkumu açtın. inan ki tıbbi muayene ve google'dan haberim yoktu. allah bilir bu google'ın akademik kısmı da vardır ve daha kolay ve güvenilir bilgiye falan ulaşabibilirim. hayatımdaki özeli, geneli, paylaşmakta beis görüp görmediğimi sınıflaman da ayrı bir incelik.

anonim 02.58 çok teşekkür ederim. benzer bir tecrübe bir parça içimi rahatlattı. :)

anonim 03.00 çok kibar ve haklısınız. teşekkür ederim. ^^

30 ocak 2017 03:09

3. zorlaman gerekiyor.bende öyle olmuştu.korkutmak gibi olmasın ama çok acıyıp kanamıştı benimki, ki kendimi kasmamıştım da.zar bir hayli kalındı benim galiba.

30 ocak 2017 03:35

4. İlişkiden bir süre önce kas gevşetici içmeyi denediniz mi? Bir yerde bununla ilgili bir şey okumuştum işe yaradığı yazıyordu.Bir de yukarıda yazmışlar kayganlaştırıcı gerçekten işe yarar

30 ocak 2017 05:46

5. Ben hazır olmadığınızı hissettim yazdıklarınızdan. Lütfen önce bi bu konuda emin olun aklınızda son sorduğunuz soru olmasın. Yarın bu adamdan ayrılırsam da pişman olmamamış mı olacağım sorusu da evetse yapın bu arada, onun daha önce yaşıyor olması her ilişkisinde yaşaması anlamına gelmez. Seviyorsa yıllar da sürse bekler, beklemeli.

30 ocak 2017 07:26

6. yavaşça değilde bir seferde girerse başta acır fakat iş çözülür sonrasında yavaş yavaş alıştırma yapılabilir geçmiş olsun şimdiden :))

30 ocak 2017 12:01

7. parmak egzersizi yapın. kendi parmaklarınızı vajinaya sokuyorsunuz yavaş yavaş. bir tanesini parmağın son boğumuna kadar sokabildiğinizde kegel egzersizi yapın. vajinanın iç duvarlarını ve esnekliğini hissedin. daha sonra iki parmağı sokmayı deneyin. bir de canınız acıyor mu yoksa acıyacak gibi mi geliyor? çok acıyacak, heryeri kan götürecek gibi şeyler diyenleri dinlemeyin, eğer rahat olursanız sadece yanma gibi bir his oluyor. vajina çocuk başı çıkacak kadar genişleyebilen bir organ. ama kendinizi kasarsanız bakire olmasanız bile canınız yanar. bu işi toplumda çok abartıp olmadık anlamlar yükledikleri için böyle oluyor hep.

30 ocak 2017 12:30

8. tam birleşme hiç yaşadınız mı? kızlık zarınızın tipine bağlı olarak giriş sırasında normalden fazla acı duyabilirsiniz. imperfore ve semi-perfore himen (kızlık zarı) çeşitlerinde bu durumlar yaşanabiliyor. uzmana gözüküp sorunun fizyolojik olup olmadığını öğrenin önce

30 ocak 2017 13:02