bella hadid, gigi hadid tipi zayıflık sonradan elde edilebilir mi? anneleri bunları yetiştirirken yemek yediriyor muydu?

bunlar çocuk yaştan itibaren az kalori alıyorlar diye hatırlıyorum. sanki anaları bunlara yemek vermiyor muydu ne. ya da başka bi manken miydi sadece 750 kalori veren

1. Evet yolanda özellikle gigi'ye hiçbir şey yedirmiyordu kız yarım badem yiyormuş bir günde.

10 ağustos 2022 19:38

2. Ben de sıfır bedenim ama yediğime bu kadar dikkat etmiyorum. Yolanda kızlarını böyle yetiştiriyor ama koca kadınlar yediklerinin hesabını vermiyorlardır bu yaştan sonra. bence bu kızlar sporlarına bakımlarına dikkat ediyorlar zaten sabit bedende kalırlar hemen hemen. Yemek meselesi abartı sağlığa zarar bir kere

10 ağustos 2022 19:45

3. Yarım badem ne ya Allah alsın onun canını emi. Bu kızlarda nasıl gelişim bozukluğu olmamış :/ boyları upuzun. Ergenlik sonrası oluyordur bu baskı heralde

10 ağustos 2022 19:47

4. Yolanda inanılmaz toksik bir insan ve berbat bir anne. İnternette videoları var gigi'ye lezbiyenlere benzeyeceksin deyip voleybol oynattırmıyor, doğum günü pastasını elinden alıp yedirmiyor daha neler neler iğrenç bir insan. bella tabi o zamanlar estetikleri olmadığı için silik bir tip asla takmıyor bile onu. Bütün odağı gigi ve kıza da yapmadığını bırakmıyor güya süpermodel olacak diye

10 ağustos 2022 19:59

5. Yolanda Hollandalı genetik olarak uzun , kızlarda anneye çekmişler . Ben ergenken bir torba abur cubur yesemde çok zayıftım 0 beden. Hiç kilo almazdım. Hala 4-6 arası bedenim. Annem babam zayıf insanlar ve hiçbir zaman kilolu bir aile olmadık. Genetik diye birşey var. Zaten bu kızlar çok yese bile çok kilo almazlardı bence.

10 ağustos 2022 20:45

6. Süslü büyük ölçüde genetik. Ben mesela 168 52 kiloyum şu an. Bu ara heveslendim kilo alayım diye 58 oldum ama 3 ay olmadan verdim bünyem alışık değil çünkü. Şimdi yine alsam bile hemen veriyorum. Ha ama illa fark ediyordur, kilo kontrol edilebilir sonuçta sporla diyetle ama kalori sayman gerekir. Ve bana kalırsa o şekilde zayıflık model değilsen gereksiz. Şöyle 58 olsam tekrar ele avuca gelsem hatta 60.

11 ağustos 2022 00:04

7. gigi zayıf olmasına rağmen yanakları dolu dolu. bella'nın estetiksiz halleri de öyle. ince yapılı değiller kilo almaya yatkınlar sanki. bence dikkat ediyolardır. anneleri de tam narsist anne bence.

11 ağustos 2022 00:38

8. Hah tam da nerde kaldı diyordum 179 kese kağıtlık bir anonim 6 damlamış hemen . 'İnceciğim uzunum siz ne zannediyorsunuz yaaaaa'

11 ağustos 2022 02:06

9. Normalde bu yiyom yiyom kilo almıyom triplerindeki kezbanlar gerçekten tarla farelerinden 3 cm uzun boyuna göre de şişko tiplerdi sanırım kendilerini 130 annelerine oklavayla açtırmışlar linç yememek için artık 196 boyunda 32 kiloyum şeklinde geliyor cevaplar. İnternette gördüğümüz her şeye inanmıyoruz zaten o modellerin instagram'daki gibi yiyip içmediğini biliyoruz, yanılıyor olabilirim yakın zamanda kelly ripa ilk kez gerçek yeme düzenini paylaştığında gelen tepkilerden sonra resmen ve gerçekten videoları internetten silip herkese dava açmaya başladılar, o medyanın "mükemmel kusursuz zayıf" kadınlarının nasıl beslendiğini biliyoruz, sağlık sorunlarını, regl görmediklerini hepsi artık ortada. He şimdi bana obez diye saldırmadan (çünkü size göre arası yok ya obezsin ya da sokak köpeği kilosunda) ben normal kiloda bir kadınım ama hayatım boyunca bana normal ve ideal olarak bu açlıktan nefesi kokmuş ünlüler örnek gösterildiği için artık gerçekleri görüyorum, siz bacak kadar boyunuz ve bakılmayacak kadar çirkin suratınızla hala ulaşılması ideal olduğunuzu düşünüyorsanız bu sizin hatanız. Geceleri ağlarken omo gonotok bonlor diye kendinizi avutuyorsanız bu da sizin hatanız.

11 ağustos 2022 08:07

10. Aynen Anonim 6 en top model sensin gigi bella falan halt etmiş yanında. Allah'ın dangalağı

11 ağustos 2022 09:22