ben değiştim diyen eski sevgili ?

iyi geceler süslüler. 1 ay önce 10 aylık ilişkimi bitirdim. sebepler çok sıradan aslında, çok seven taraf bendim. yeterli değeri, ilgiyi göremediğimi düşünüyordum.iş yerinde bence bazı kızlar ile fazla yakındı. yalanını filan görmedim ama böyle yeterli gelmez ya bazen. öyleydi işte, bende olan aşk onda yoktu bence. benim gibi sevmesini bekledim ama olmadı ayrıldım.o kızlarla mesafe koymasını istedim yapmadı. ayrıldığımdan beri iyi değilim, özlüyorum. o ise hiç beklemediğim şekilde barışmak için çabalıyor. çalıştığımız yer sebebi ile her gün görüyorum neredeyse ve içim hiç soğumuyor. önceki davranışlarında neyin yanlış olduğunu bildiğini söylüyor, klasik değiştim ben olayı ama bu inandırıcı gelmiyor bana. o kızlar ile tekrar konuştuklarını çok az gördüm yalnız, bir şekilde aralarına mesafe girmiş gibi görünüyor. ama üzülmekten çok korkuyorum. bence ona göre fazla duygusal bir insanım. pazartesı doğum günümdü, masama hediye bırakmış. güzel bir bileklik böyle gittim geri vermek istedim kabul etmedi. istediğini yap ama ben sana aldım geri almam dedi. şimdi öyle duruyor elimde takmıyorum da. ne yapacağımı bilmiyorum, kalbim inanmayı çok istiyor ama 10 ayda değişmeyen benim için bir şey yapmayan adam şimdi neden yapsın? yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim. siz ne yapardınız? inanmalı mıyım?

1. Benzer durum basima geldi. Is sebebiyle iki hafta ben baska sehirdeydim. Zaten ilgisizdi. E gorusmedik. Konusmadik da. Dondugumde o kadar ozlemisti ki beni. Sen yanimdayken bana getirdigin mutlulugu fark etmiyormusum. Sen yokken anladim. Hic yuzune boyle bakmamistim ne kadar guzelsin falan. (Aramizda o tatli flort doneminde ilk adimi atan bendim e hadi sevgili olalim madem diye) neyse sonra cok guzel gitti iste iki at kadar. Sonra olmadi suslu bizim. Eskisi gibi ilgisiz oldu. Beni sucladi. Sonra ayrildik. Hala yaziyor arada. Ama olmuyor benden soylemesi.

31 ocak 2019 01:34

2. Tam olarak korktuğum şey bu işte. Ben seviyorum ama hayatıma girip tekrar üzüp gitmesinden korkuyorum

31 ocak 2019 01:38

3. süslü ben şans verirdim açıkçası ama yani kesin konuşmak istemiyorum ama o istediğiniz ilgiyi görebileceğinizi düşünmüyorum. hee belki bu 1-2 ay olur yukarıdaki süslünün de dediği gibi ama sonrasında bence yine aynı olacak.

ama ben görmeden, deneyimlemeden özellikle bu gönül işlerini bırakamıyorum dolayısıyla sizin yerinizde olsaydım muhtemelen mesafeli davranarak başta dönme isteğini kabul eder görürdüm. sonuçta umut yok değil. olmazsa da -her ne kadar çok üzüleceksem de sonrasında- görmüş olurdum.

31 ocak 2019 01:43

4. Iyice surt burnunu. Sakin yelkenleri suya indirme hemen. Iliskiye sans verme demiyorim buraya yazdigina gore seviyorsun o da bazi seyleri anlamaya baslamis cok sert olmadan ondan ayri guclu ve mutlu olabilecegini goster ona. Bunu gordukce sana daha cok baglanacak. Ki o da bence ilk suslunun anlattigi gibi sana olan sevgisini seni kaybedince anlamaya baslamis olabilir. Iyice fark etmesini saglaman lazim. Hem surekli aklinda olacak kadar yakin dur hatirlat kendini hem de tekrar iliski istemiyormus gibi davran. Bir gun bilekligi tak git ise bir gun suratina bakma. Bence yani

31 ocak 2019 02:27

5. tum anonimlerin tersine ben “bir sans vermelisin suslum” demeye geldim. neden mi? banada boyle dediler. degismez dediler. bi kere boyle baslayan boyle biter dediler. onun en yakin ark bile degismez dedi. adamin burnu surttu, yoklugumda degerimi anladi. sans verdim bir daha ve simdi oda en az benim kadar ilgileniyor. hatta baskin taraf olmaya basladi bile. bir sans verip bir daha denemekten zarar gelmez eger gercekten seviyorsan. hislerin onemli. olucagina inaniyorsan olacaktir. hayirlisi olsun❤️

31 ocak 2019 08:26

6. Ben gerçekten seviyorum. Cevaplarınız da biraz mutlu etti, denemek de istiyorum. Ama gerçekten iyice anlaması lazım bilekliği takıp hiç konuşmamak iyi fikir aslında. Umarım becerebilirim, teşekkür ederim. Barışıp her şey yolunda giden süslü çok sevindim, umarım hep mutlu olursunuz.

31 ocak 2019 10:11

7. denemekten zarar gelir. çok daha fazla üzülürsün beklentini yükselttiğin için.

31 ocak 2019 11:54

8. denemekten zarar gelir diyen anonim, denerse iki cevap var evet veya hayir. ama denemezse hic cevap yok. deneseydim belki olurdu diye dusunup kendi kendini yiyeceginden, denedim ben bir kez daha ama olmadi demek cok daha iyi.

31 ocak 2019 19:48