ben sevgilimi darlıyor muyum süslüler?

selam susluler. anlatacaklarm biraz uçuk gelebilir ama tamamen dürüst bir şekilde yazcam her şeyi. sevgilimle tanıştığımda ben aslında onun ev arkadaşıyla sevgiliydim ve beraber bir süreç geçirdikten sonra ayrıldık ve şu an ki sevgilimle birlikte olmaya başladık. eski sevgilimi belki de hic görmüyorum, çok az görüyorum çünkü bütün gün çalışıyor. onunlayken de evde kaliyordum ve birliktelik yaşıyorduk . ama bu su an ki sevgilimle hiç problem olmadi. ama dün beraber evdeyken yatıyorduk ve biraz yakınlaşmaya başladık o sırada eski sevgilim olan ev arkadaşı geldi selam verdi ve odasına geçti. ben odaya geçip devam etmek isterken sevgilim birden beni tersleyip kalktı. ne olduğunu bile anlamadım. toparlanıp odaya geçtik. sordum falan bir şey demedi. çıkıyorum dedim sinirlenip tamam dedi. neyse bugün aradı eve çağırdı ben de gitmedim. sen hel once konuşalım dedim. birden sen beni çok darliyorsun hep beni görüyorsun falan dedi. noluyor anlamadım. ne diyorsunuz ben hiç bir sey anlamadım. yaşlar 26. ilişki 3 aylık.

1. ben mağarama dönüyorum hoscakalın

27 şubat 2024 14:52

2. Arkadaşlar 2024 yılındayız

27 şubat 2024 14:53

3. Kanka yıl 2024 diye her önüne gelenle sikişmek zorunda değilsin.

27 şubat 2024 14:54

4. Iyyyyy bize diyeceğine sevgiline söyle 2024 yılındayız diye. Ayrıca senin ev arkadaşın sana böyle bir şey yapsa 2024 yılındayız yhaaaa diyeceğini hiç sanmıyorum.

27 şubat 2024 14:55

5. Değilim. Öyle düşünüyorsanız bile teoll olmadigimi varsayarak cevap verebilir misiniz?

27 şubat 2024 14:56

6. suslu galiba araniza eski sevgilini de almadiniz diye sinirlendi. o da seninle ev arkadasi arasinda kaliyor. exin sizi goruyor cani cekiyor uzuluyor sonra senin sevgiline trip yapiyor. ne olur bir kere onu da araniza alsaniz eski gunlerin hatrina? bu kadar bencil olma lutfen

27 şubat 2024 14:56

7. Shshhs ss gayet normal bir durum içinde olduğunu sanıyor ama o iki erkek birbirlerine paslamışlar kendisini haberi yok

27 şubat 2024 15:01

8. low hayatlar low iliskiler

27 şubat 2024 15:03

9. Arkadaşlar türk degiliz hiçbirimiz bu arada. Yani ben doğma büyüme türkiyeliyim ama türk değilim. Olay da türkiye de geçmiyor bu arada. Erkekler fin.

27 şubat 2024 15:04

10. soru başlığını görünce "sevgilim bana yalnızca 4 o harfiyle seni çooook seviyorum yazdı diye ona trip attım, sizce de haklı değil miyim kızlar" gibi bir soru okuyacağım sandım...

27 şubat 2024 15:04