ben yakışıklı mıyım diye soran erkek?

iyi akşamlar suslulerim. tytye hazırlanıyorum gittiğim dersanede 24 yaşında bi almanca öğretmeni var kpss öğrencisi uzun zamandir bakisiyorduk tesadüfen ortak arkadaş vasıtasıyla tanışmış olduk iki hafta önce. çok tuhaf sessiz duran bir adam. bugün agnostik oldugunu öğrendim mesela. kendime de benzettim biraz çok konuşmuyor vs. etüt salonunda ders çalışırken yanıma gelip sigara almaya gidiyorum sen de gel dedi geçen hafta. sigara içmeye çıktığımda yanıma geliyor. bi yerde görünce de aynı şekilde. ayaküstü konuşuyoruz 5-10 dk ben ders çalışamayacak mısın diyince sohbet güzel falan diyor. bunun dışında güzel oldugumu dolayli yoldan dile getiriyor ara ara senin makyaja ihtiyacın var mı ki falan diyor mesela. yapım gereği etrafi çok gözlemlerim ister istemez çok bakarım insanlara çevreye. bana bugün bana bakıyorsun falan dedi konuşma sirasinda ben de yapım öyle diyince bana özel degil yani dedi. ve tanıştığımız süre boyunca ara ara ben yakışıklı mıyım diye sordu. sizce hoşlanıyor olabilir mi? nasıl anlayabilirim? lütfen kırıcı yorumlar yazmayın. teşekkürler şimdiden

1. aklıma tek takılan bu yazdıklarınızın adamın agnostik olmasıyla ne alakası var:d niye onu yazdınız hiç anlamadım.

20 aralık 2018 20:07

2. Hahahhaha süslüm ben de bilmiyorum yadirgamiyorum benim de düşüncem ona yakın ama çevremde ben agnostigim diyen olmamıştı. tuhaf geliyor gözüme herşeyiyle:d

20 aralık 2018 20:09

3. bence var bir şeylerrr

20 aralık 2018 20:10

4. Bu arada bugün instagramda gezinirken telefonumu isteyip profilime bakti instagram kullanmıyormuş. Biri yakın arkadasim digeri kuzenim iki tane ayri erkekle fotografim var açıp onlari sordu falan. Ben hoşlanıyorum galiba:(

20 aralık 2018 20:19

5. Sizin yaşınız kaç?

20 aralık 2018 20:34

6. 19 yaşındayım

20 aralık 2018 20:42

7. Yaşı problem etmiyorsanız bi sorun yok gibi. Zaten beraber başlarsınız üniversiteye de.

20 aralık 2018 23:46

8. Son anonim nasıl beraber başlarız üniversiteye anlamadim. Adam kpss grubunda atanmak için çalışıyor:d

21 aralık 2018 00:01

9. Ha pardon xmekxmdmd ben de üniversite hazırlıktayım da gideyim paragraf çözeyim bari

21 aralık 2018 00:03

10. Gitmeden bi yorum yapaydin süslüm :d