benden hoslaniyor mu, hoslanmiyor mu asla anlayamiyorum lutfen yardim suslulerim?
suslulerim ilk defa bu kadar kararsiz kaldim karşımdakinin bana karsi hislerinden lutfen yardimci olun okuyup.
dans kursunda surekli vakit geçirdiğim kurstan sonra da bazen birebir bazen topuca disarida vakit gecirdigim biri bu sahis. dans ederken de aramizda inanilmaz bir uyum bir cekim var. zaten en cok birbirimizle dans ederiz o hep beni kaldirir. sohbetimiz mukemmel otesi uyumlu. birbirimizi surekli güldürüyoruz. cogu arkadasimla yillar sonra yakaladigim o ortak seye gulup eglenmeyi bu cocukla 3 ayda yakaladim diyebilirim. yani boyle bir cekim elektrik ve birbirimizin yaninda cok guvende hissetme hissiyati gibi seyler var diyebilirim. bunlarin karsilikli olmamasi imkansiz zira ozellikle biraz geride duruyorum bazen ama o hep yanima gelir vs. cocugun cekingen ice kapanik bir hali de oldugunu belirtmeliyim. bunlarla birlesince ben adim atmadan asla adim atmaz mi yoksa basitce ilgisi yok mu cidden anlamiyorum.
yani resmen cok yakin arkadas olmakla flortlesme arasinda gidip gelen garip bir durum var. ben bu cocukla iliskim olsa mukemmel olacagini hissediyorum. uyum yasam tarzi benzerligi birbirimizin sohbetinden keyif alma vs. akisinida biraktim gidiyorum ama bir yandan da bu kadar mukemmel bir sey varken ortada neden olmasin diye surekli aklimdan geciyor.
asla ilk adimi atmayacagimi biliyorum. ancak sizce onun ilgisi var midir yoksa ilgisi olan erkek illaki adim atar mi?
bu arada daha farkli ortamda daha farkli planlarla görüşebilme sansimiz var nereye cagirsam gelir biliyorum. bu tarz bir sey mi yapmali? lutfen yardimci olun susluler sacmasapan iliskilerden tiksinmiş biri olarak tam dengi dengime birini bulup boyle suruncemede kalma hissi beni uzuyor.