bildiğiniz akma yapmayan ve nispeten uygun fiyatli maskara var mi?

ekstra özellik bakmıyorum günlük kullanım için siyaha boyayan ve akmayan bir maskara sadece. uzatması ve kıvırma etkisi olmasına gerek yok yani. şu ana kadar birkaç tane maskara denedim ya aşırı kuru ya da gözaltına akma yapan şeyler cikti. hani başka bir ürün olsa şu veya bu şekilde değerlendiririm diye çıkış yolu bulabiliyorum ama maskara alinca ve kötü cikinca elimde patlıyor ve para verdiğimle kalıyorum. en ucuz maskara 50 60 liralardan başladığı icin artık korka korka almaya başladım cidden bu da akma yaparsa ya diye

1. Askim maskara ennnn kişiden kişiye değişen makyaj malzemesi olabilir annemde akan ben de akma yapmıyor mesela göz yapınızla da ilgili, hassas olması çok sulanması gibi. Ben Loreal telescopicden memnunum çok doğal duruyor özellikle boş kirpik fırçasıyla üstünden geçince.

Akma da yapmadı, ama garantisi yok sende yapmayacağının

23 temmuz 2022 14:57

2. Hemen bunu da kontrol edeyim tesekkurler🥺 sulanma gibi bir problemim şükür ama hassas olduğu icin aşırı waterproof ürünlere yönelmek istemiyordum sadece cunku cikarirken gözümü kizartabiliyor, havanın sıcaklığı falan etki edebiliyor bir de ekstra. Uygun maskara bulana kadar dünyaları harcamış olucam gibi bir his gelmeye başladı artik🥲

23 temmuz 2022 15:44