bir çılgınlık yaptım ve imperial denen yere gittim?

sırt ve simit bölgemdeki yağlara işlem yaptırdım süslüler. ama hala kafamda tereddütler var. hiç işe yarayacakmış gibi gelmiyor yapılan işlem. bir de beslenmeme dikkat etmem gerekiyormuş. bu işlemi yaptırıp da memnun kalan oldu mu ya:( biraz motive olurum en azından

1. Ben de gideceğim yakında, valla en azından motive olurum biraz. Ünlüler cayır cayır zayıflıyor takip ediyorum da neden bizde de işe yaramasın ki? Size hangi işlem yapıldı?

17 temmuz 2022 20:08

2. Ne kadar fiyat verdiler?

17 temmuz 2022 20:12

3. 5000x5 doğru mu anladım çünkü ben de benzer bir yerden 25bin fiyat aldım 1 ay için. Normali buysa başlamayı düşünüyorum.

17 temmuz 2022 22:02

4. Ne zaman yaptırdın süslü

18 temmuz 2022 08:16

5. instagramda ece zaim var. sizinle aynı işlem mi bilmiyorum ama buna benzer yağlarıyla alakalı bir cihaza gidip spor ve diyet yaptı. kadın taş gibi oldu, onu gördükçe gaza geliyorum. süreci de anlatmıştı sabitlemiştir herhalde, bir bakın isterseniz.

18 temmuz 2022 15:36

6. Nasıl gidiyor süslü? Yorumuna göre ben de bu hafta başlamayı düşünüyorum

24 temmuz 2022 17:33

7. @a5 Ece zaim'in gittiği Mustafa karataş'taki emtone ve emsculpt çok iyi aletler ve çok güvenilirler (imperial'dan iyi). Ancak Ece zaim bu süreçte inanılmaz spor yaptı, her gün hiit ve ağırlık çalışıyor. Beslenmesine çok dikkat ediyor. Onun taş vücudu aletten çok bu nedenle oldu. Hiçbir alet o kadar etki edemez kendi başına.

24 temmuz 2022 22:49

8. Ss, işlemin etkisini gördünüz mü acaba?

17 ağustos 2022 23:36