bir gecede ingilizce mülakata hazırlanmak?

süslüler umutsuzca başvuru yaptığım büyük bir firma beni aradı ve görüşme gerçekleştirmek istediklerini söyledi. cv’de ingilizce seviyemi düşük olarak gösterdiğim halde bu şansı tanımalarına hala şoktayım.. imkansızı başarabilir miyim sizce? :( kesin kesin şu sorulur dediğiniz sorular var mıdır, yakın zamanda bu tarz bir mülakata giren süslülerim aklınızda kalanları bile söyleseniz bana o kadar iyi gelir ki şu an 🙁 olabildiğince basit cevaplar vermeye çalışacağım bir de..

1. alkol alıyorsan ve alkol toleransını biliyor, kendine güveniyorsan mülakattan önce sadece rahatlatacak kadar alkol işe yarıyor yabancı dilde. 1 kadeh şarap gibi mesela.

8 mayıs 2023 19:24

2. süslüm bunun için ingilizceyi çok çok akıcı konuşabilmem gerekmez mi ya ffkfkfj bende o yok ki işte.

8 mayıs 2023 19:29

3. hayır çok akıcı konuşabilsen alkole neden ihtiyaç duyasın?

8 mayıs 2023 19:30

4. Neler yaptın diye sorarlar, o nedenle özgeçmişinizi İngilizce metin olarak çalışın

8 mayıs 2023 19:31

5. ay süslüm özgüven konusunda kesinlikle katılıyorum sana. olmazsa diye kendimi kötü hissettirmemeye çalışıyorum ama yine de o aşamaya gelecek olmak bile beni yükseltti her ne olacaksa. tamamen ezbere dayalı çalışıyorum zaten şu an oalbildiğince kelime, cümle aklımda kalsın :(

8 mayıs 2023 20:02

6. nasil gecti suslu

9 mayıs 2023 12:30

7. Süslüm naptinnn

9 mayıs 2023 15:29

8. ay susluler cok tesekkur ederim hepinize. sanirim guzel gecti gibi. youtube'daki videolari izledim durdum surekli mulakat saati gelene kadar. sorulara kendimce cevaplar yazip bir kagida gecirip o sekilde calistim onlarda zaten oyle cok absurt sorular sormadi. mulakata turkce baslanip sadece 1 ingilizce soru soruldu sonlara dogru, orda da ikci sonucta hicbirimizin ingilizcesi anadili degil diye anlayisla yaklasinca bana cok rahatladim o an hic gerilmedim. soruda hobilerinden bize bahsedebilir misin oldu, anlattim guzel guzel 🥲

9 mayıs 2023 17:10

9. Süslüm çok sevindim senin adına :) umarım işi alırsın. Bol şans diliyorum süslüm

13 mayıs 2023 00:02