bir kandırılma hikayesi-dyg özsln?

(link: https://www.instagram.com/p/ccwx59sa_1f/ nasıl kandırıldık)

1. Şoktan öldüm galiba ama nolursa olsun ayıp kanal dnin habercilik anlayışını kınıyorum

8 temmuz 2020 00:41

2. Link boş süslü :( merak ettim neydi

8 temmuz 2020 00:42

3. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/k%C4%B1zlar-duygu-ozaslanin-kanal-d-de-bikinili-fotolar%C4%B1-%C3%A7%C4%B1km%C4%B1%C5%9F-internetim-d%C3%BCzg%C3%BCn-%C3%A7ekmiyor-canl%C4%B1-yay%C4%B1n%C4%B1-y%C3%BCkleyemedim-nolur-biri-atsinnn?t= burada) sorusu açılmış süslü. ben şoktan dikkat etmeksizin açmışım.

8 temmuz 2020 00:45

4. Kızlar o shoplu fotoların gerçek olduğuna inandım demeyin ya en başından belliydi. Evet bacakları gerçekten beklediğimden de kalınmış ama kilo aldım da belim ince ve karnım düz kaldı yalanı kdksjd naptın ya vücuduna giren kiloya haritayla yol mu gösterdin aha popoya gidin diye.

8 temmuz 2020 00:55

5. Beni de bu kadar insan takip etse ben de yaparim. Linclenecegini biliyordu buyuk ihtimal. Goruldugu gibi de herkes lafini yapiyor. Valla sasiriyorum, Ne duygu ozaslanmis yav...allahin cadde kizini aldiniz basimiza cikardiniz, cok bi bokmus gibi. Sanki bu kiz uzerinden sinifsal ofke kusmasi yasaniyor. Sosyologlar acil gorev basina :ppp

8 temmuz 2020 01:14

6. ya sizce bu fotoğraftaki gerçekten duygu mu? ben inanmıyorum şahsen. o böyle olana kadar mutlaka bir önlem alırdı gibime geliyor. çünkü hem takıntılı hem imkan denizinde yüzüyor ne bileyim imkansız gibi o olması

8 temmuz 2020 02:15

7. o değilde ayrılıktan sonra erkeğin zayıflayıp cool olması kadının kendini salması. ilişkide ise tam tersinin olması. biz kızlar hep aynıyız galiba ya

8 temmuz 2020 04:12