biraz astroloji konuşalım mı kızlar?

solar return haritada aşk-evlilik emareleri mesela

1. Solarda Venüs 0 yükselen yengeç hadi bakalım..

31 ocak 2024 01:09

2. ay düğümlerinin 1-7 aksında olması; 1,4,7,10. köşe evlerin solarda yükselen olması; güneş 7.ev konumu, satürn 9.ev transiti, asc terazi, solarda güneş venüs veya asc venüs kavuşumları, Venüs Mars ve Satürn ile ilgili transitler olacak çünkü bunlar natal ve ikincil ilerletim haritalarında evlilikle ilgili alanların yönetici gezegenleri.

31 ocak 2024 14:42

3. rica ederim. bu kabataslak zaten. progress haritaya da bakılıyor.

31 ocak 2024 15:03

4. ya kızlar ben bu sene solar harita danışmanlığı aldım. bana bu yıl evlilik yok dedi, yıla merkür retroyla girdim bide venüs uranüs karşıtlığı alıyormuşum. ama biz düğün salonunu tuttuk, eşyaları aldık vsvs. solar yükselenim yengeç, ay düğümleri 1-7 aksında vs o göstergeler okey ama merkür retrosu nedeniyle olmaz bu sene falan dedi bakan astrolog. yani tabi ister istemez olumsuz etkilendim ben bu durumdan içimden sürekli nolucak da düğünüm iptal olucak diye korkuyorum salak salak ya.

31 ocak 2024 15:04

5. süslü değişik yorumlamış ben olsam venüs uranüs karşıtlığına özgürlüğünü kaybetme korkusu veya sadakatsizlik de diyebilirdim. evlenenlerde o korku olmuyor mu zaten. aynı zamanda para kazanma ve harcamada da ani çıkış ve inişlerin olması demek :) tek bir açıyla da olacak iş değil. zaten şöyle yorum yapanlar insanı deli ediyor. astroloji sadece öngörülerden oluşur onların gerçekleşmesi insana bağlıdır iradedir. yurt dışına çıkma göstergeleriniz vardır ama siz mesela poponuzu kaldırıp pasaport çıkarmaya gitmez vize ile uğraşmazsanız çıkamazsınız.

31 ocak 2024 15:53

6. Kızlar bilale anlatır gibi anlaton nolur ta

31 ocak 2024 18:55

7. Haklısınız a6. Evlenirsem güncellicem burayı da gerçekten merak ediyorum çünkü :d

31 ocak 2024 21:19