birinin tinder kullanıp kullanmadığını öğrenebilir miyiz?

daha önce hiç tinder kullanmadım. uygulamayı yüklesem birinin adını yazsam direkt çıkıyor mu? ve insanlara bildirim gidiyor mu :(

1. Arama yok malesef.

28 eylül 2017 13:32

2. açılın ben bu konuda deneyimliyim. tinderda olup olmadıgını tesadufen bulabılırsınız maalesef aratılmıyor, karsınıza insanlar cıkacak begeniyosanız saga begenmıyosanız sola atacaksınız ki siz sadece 1 insan icin bakıyorsanız hepsi sola gidiyor yani :) neyse işte, tabii aynı şehirdeyseniz karşınıza gelebilir bu kişi ancak. ama üzülmeyin, farklı şehirdeyse de belli bi ücret karsılıgında (30-35 tl gibi bişi) tinder pro alıyorsunuz 1 aylık ve konumunuzu o şehir olarak seçiyorsunuz. ben valla daha önceki bi soruda yanıtladıgım gibi, tinder pro ile ankaradaki sevgilimi buldum tinderda. uygulamaya girme sürenize baglı olarak 3-4 gününüzü alabilir karsılasmanız ama illaki karsılasıyosunuz.

umarım bulamazsınız tabii, iyi sanslar :)

28 eylül 2017 17:33

3. Telefona bunu yükleyince rehberde bu uygulamayı yüklemiş olanlara bildirim gidiyor mu peki ? X kişisi tinder a katıldı gibi

28 eylül 2017 18:19

4. Hayır ama feyk hesap açmanızı tavsiye ederim. Facebook hesabınızı baglıyorsunuz. Bu sebeple tinder a katılacagınız facebook hesabı da feyk olmalı. Çünkü facebook ile baglandiginiz icin tanıdıkları daha cok önünüze cikartiyor gibi düşünüyorum benim izlenimim bu yonde. Hatta %90 eminim.

28 eylül 2017 19:59