bluetooth kulaklıklar kullanışlı mı?

kızlar kablolu kulaklık kullanan bi ben bi de merve boluğur kaldığımız için artık bluetooth kulaklıklardan almak istiyorum. ama nasıl kullanılıyor, kullanışlı mı, şarji ne kadar gidiyor, hemen bozuluyor mu vs hiç bir fikrim yok. bir de kablolu kulaklıkta orijinal almazsak çabuk bozulma ve telefonu bozma durumu oluyorya aynı şey bu kulaklıklar için de geçerli mi?

1. qcy t20 tavsiye ederim süslü. çok fazla araştırıp bunda karar kıldım. şarjı bayağı gidiyor. mikrofonu da gayet iyi. gereksiz para dökmeyin. çabuk bozulma gibi bir durum yok, alalı 6 ay filan olacak ilk aldığım zamanki gibi hala

24 şubat 2023 10:08

2. hahahahahhah bir ben bir merve boluğur , allah da seni güldürsün süslü:)

3 senedir airpods kulanıyorum bence muhteşem. sevgilim jabra kullanıyor o çok memnun ama ben kulağın içinde duruşunu konforsuz buluyorum jabra nın. ama şarj süreleri falan çok iyi. al bi tane dene vazgeçemeyeceksin

24 şubat 2023 10:26

3. Dediklerinize baktım süslüler ama bütçem 150-200 tl civarı. Bu fiyat aralığında başka önerisi olan var mı?

24 şubat 2023 10:44

4. Jbl en uygunu senin için ama o da 200ü aşmıştır

24 şubat 2023 10:55

5. Qcy t7

24 şubat 2023 11:05

6. süslü maaleswf o foyat aralığında bulman çok zor. kulaklıkları çok iyi inceleyen bir kanal var, oraya bakmanı tavsiye ederim (link: https://youtube.com/@EnesOzen youtube link) dediğin aralıkta çakma kulaklıklar oluyor genelde, onları alırsan 2 aya bozuluyor paran da boşa gider maalesef. o yüzden iyice araştırmanı tavsiye ederim

24 şubat 2023 11:05

7. Ben kullanmıyorum, kenarda duruyor. Bir de onu şarj et, telefonun şarjıni durmadan azaltsin falan derken kabloluyla devam ediyorum hayatıma. Temizlik yaparken kullanıyorum sadece hshsj

24 şubat 2023 11:56

8. Bluetooth kulaklık benim elim ayağım resmen süslü bütün gün kulağımda. Ben kulak içi kullanamadığım için kulak üstü anker q10 kullanıyorum ayda 1 şarj ediyorum... ama senin bütçenle kaliteli bir kulaklık günümüz türkiyesinde imkansız gibi maalesef :(

24 şubat 2023 12:40

9. Ben aldığım zamanda uygun olan ama şu an 3 bin tllik kablosuz kulak içi kulaklığım var ve açıkçası pişmanım. Kabloluya asla geri dönmem ama kulak üstü alırdım. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırmak için var, bütçem yettiğince takip etmek istiyorum.

24 şubat 2023 19:05

10. benim de bütçem max 300 tl idi

araştırdım ettim qcy t13 aldım bayağı memnunum

kulağa iyi oturuyor müziği güzel veriyor

telefonla konusurken de net duyuyırum karsı taraf da net duyuyor

280 tl bişeydi ben aldığımda

bluetooth kulaklık ille de olmalı olmazsa olmaz değil bence ama konforlu oldu benim için. toplu taşımaya bindiğimde bayağı iyi oluyor kablo olmadığı için ayrıca kablo olmadığı için telefonu bi yere bırakıp rahat rahat takılıyorum daha çok müzik için aldım

24 şubat 2023 20:47