boşanmış ve çocuklu bir erkekle evlenmek?

ben 24 yaşındayım,o 38 fakat bana karşı o kadar şefkatli ve anlayışlı ki ciddi ciddi iki yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum kendisine bıraksam şimdi istiyor.ayrıca eski sevgilimle kiyasladigimda çok daha olgun ve duygusal buluyorum.birakirsam her fırsatta beni çok mutlu edeceğini söylüyor.siz ne dersiniz kızlar,tavsiyelerinize açığım.bu durumu daha önce yaşamış olan var mi?

1. kaç kere evlenip boşandığı, boşanma sebebi, çocuğun velayetinin durumu, adamın maddi durumu (hem nafaka hem yeni çocuk giderlerini karşılayabilecek mi), eski eşinin maddi durumu (sürekli para koparmaya çalışıyor mu) bunlar verilecek kararda önemli faktörler.

12 kasım 2019 20:44

2. Saçmalamayın ya hayatınızı karartmak falan mı istiyorsunuz

12 kasım 2019 20:46

3. Çok aşık değilsem evlenmezdim süslü. Çevremde gördüğüm kadarıyla çocuk ve yeni eş arasında kıskançlık ve paylasamama durumları oluyor.

12 kasım 2019 20:47

4. Yapma bunu kendine diyorum

12 kasım 2019 20:49

5. anon 1, 1 kere evlenip 15 yil evli kalmis.Esiyle ilk zamanlardan beri anlasmazliklari varmis fakat cocuklar icin sabretmis.Esi de kendisi gibi iyi kazaniyor ve nafaka acisindan bir sorun olmadigini belirtiyor.

12 kasım 2019 20:51

6. Ozel okul fiyatlarindan haberiniz yok sanirim. Birden fazla cocuk varsa ve siz de cocugunuz olsunuz istiyorsaniz gercekten maddi durumunuzu cok iyi dusunmeniz gerekiyor. Onu gectim sonucta cocuklarin bir annesi olsa da sizinle de zaman gecirecekler. Iki tane cocugun sorumlulugunu almaya hazir misiniz? Diyelim ki babalari ile pek gorusmeyecekler o zaman da halihazirda cocuklariyla gorusmeyen adamdan nasil bir hayir bekleyeceksiniz? Cok fazla dusunulmesi gereken parametre var ve aradaki yas+tecrube farki da dusunulurse cok oluru yok gorunuyor uzgunum.

12 kasım 2019 21:02

7. çocuklara karşı nasıl hissedeceğinizi de tartmalısınız bence süslü. Sonuçta illa ki görüşüyorlardır babaları. Diyelim ki haftasonları gelecekler evinize yani babalarının evine bu sizin için bir sorun olacak mı. Burada bir soru açılmıştı eski eşinin çocuğuna karşı gerçek anlamda kin, nefret duyuyordu. Sevgiliniz bu konuda ne planlıyor örneğin? Ben bunların da oldukça önemli olduğunu düşünüyorum

12 kasım 2019 21:04

8. Çocuğu olmasa belki olabilir derdim

12 kasım 2019 21:12

9. 25 yaşındayım büyük konuşmayayım ama evlenmezdim, bekar çocuksuz adam mı tükendi.

12 kasım 2019 21:15

10. anon10 eski eşine verdiği nafakadan sonuna kadar şikayetlenebilir çocuğuna tabii ki fazlasıyla nafakasını vermek zorunda ama türk yargı sistemi malum boşanıyor musun al kadın sana nafaka diyor adam şirket sahibi falan değilse dört beş bin lira olan maaşından giden 1500 lira çok büyük bir para(gizlinot: çocuğa bütün maaşını verse de olur ama eski eşe verilen 300 tl ile gayet güzel şeyler yapılabilir)(gizlinot: ben az önce 350 tlye yurtdışı gidiş dönüş bilet aldım mesela) yaşam standartalarını direkt düşürüyor sonuçta. çocukları en azından orta okul çağındalarsa sorun olmaz soru sahibi ama küçük çocuklarsa onlara karşı da sorumlu olacaksınız, kabul edebiliyorsanız güzel bile olur mesela ben üvey annemi çok severim evet annem benim ailem ama babam ve eşi de ailem.

12 kasım 2019 21:29