brooklyn99’dan daha iyi olduğunu düşündüğünüz netflixte olan çerezlik diziler ne?

1. B99'dan iyi olması konusu tartışılır ama Community çok iyi dizi. Tavsiye ederim.

28 mart 2021 14:54

2. daha iyiliğine bir şey diyemem ama benim kalbimin birincisi modern family

28 mart 2021 14:56

3. Community net daha iyi ya

28 mart 2021 15:04

4. Community kesinlikle daha iyi

28 mart 2021 15:12

5. netflixte var mi bilmiyorum ama arrested development ilk 3 sezon tam cerezlik eglenceli dizi

the office amerika versiyonu da efsane guzel, sadece ilk sezon biraz ittirmeniz gerekiyor, karakterlerin oturmasi vs o zamanlarda olusuyor o da zatren 4-5 bolum falan sonra tadindan yenmiyor dizinin

28 mart 2021 15:17

6. benim için b99, modern family, friends, the big bang theory ve parks and rec eşit seviyede harika diziler. friends 1 Nisan'da netflixe geliyor ve modern family şu an netflixte aktif süslü.

28 mart 2021 15:21

7. bir de süslü kesinlikle diğer diziler kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ama working moms oldukça iyi.

28 mart 2021 15:22

8. Kesinlikle community. Bitirdikten sonra başa sardığım tek dizi ki çoğu sitcom'u izledim.

28 mart 2021 15:23

9. Community +1

İngiliz mizahi seviyorsaniz it crowd ve black booksu da kesinlikle tavsiye ederim.

28 mart 2021 16:22

10. Ben bu diziyi 2-3 bölüm izledim sarmadı devam etmeli miyim sonradan mı açılıyor yoksa?

28 mart 2021 16:56