bu kadar alkol fazla mı içmek oluyor yoksa normal mi?

3 tekila shot,3 sex on the beach shot,1 şişe efes malt,1 şişe bud, yarım şişe amsterdam,1 bardak absolut votka. bunlar fazla mi oluyor? ya da işte sürekli içmeyen biri için fazla,normal sıklıkta tüketen biri için az/normal mi?

1. 2 buçuk şişe bira içilmiş. Ki biri amsterdam alkol oranı yüksek. 3 shot tekils ve bir bardak votka. Sex on the beach’te alkol yok denecek kadar az oluyor dışarıda içtiyseniz hani alkolün yanından geçmiş ahdhhf ama diğerleri çok bence. Çünkü fazla fazla karıştırılmış. Akşam çıkıp iki bira içmek benim normalim oluyor.

22 ekim 2019 21:47

2. bira dışında 6 shot ve 1 bardak votka mı. birkaç aya karaciğeri eline alır gibime geldi. hayır normal değil.

22 ekim 2019 21:50

3. normalin üstünde.

22 ekim 2019 21:50

4. Süslü troll olmadığını varsayarak cevap yazıyorum.bu fazlalık azlık meselesi kişiye göre değişir,bir standardı yoktur bana göre.

Yazdıkların bana göre fazla mesela ama ben çok sık alkol tüketmem, tüketirsem de bu kadar çok içkiyi birbirine karıştırmam çünkü bilirim ki benim sarhoş olma eşiğim düşük 🤷🏻‍♀️ sonrasında da hangover olma, onu atlatma sürecini ağır geçirmek istemem, o yüzden bana fazla ama senin bünyen bunları kaldırabiliyorsa sana da az gelebilir. Bir başkası hiç alkol almıyordur, ona bir damla da fazladır, vs vs...

Asıl mesele alkolü niye aldığını bilmek, kendini kaybetmemek ya da kendisine ve etrafındakilere ortamı zehir etmemek, anın tadını çıkarmak için içmek, sonrasında "ulan Allah kahretsin ne içtim ben" diyecek kadar kendini perişan etmemektir bana kalırsa.

Ha sadece sağlık açısından düşünürsek evet çok fazla 😁

Umarım bakış açımı anlamışsındır.

Aaa unutmadan, yarasın! 🍺

22 ekim 2019 21:56

5. arada yapılıyorsa fazla değil ama çok karışık. mideyi bozar.

22 ekim 2019 21:58

6. hepsini peşpeşe içersen çok gelir ama birkaç saat sürerse bu içilenler bana normal geldi fazla değil

22 ekim 2019 22:20

7. Yok cidden troll değilim.

Ben nadir içen biriyim şuan o yüzden hiç anlamıyorum miktarlar fazla mi az mi diye ondan merak ettim.

Sürekli bu şekilde içmem ama ara sıra içerim mesela(yani eskiden imkanım olmadığı için nadir içerdim,şimdi ara sıra)ama böyle icersem insanlar aşırı içtin falan mı der yoksa normal mi karşılanır bilmiyorum.

Mide ağrısı çektim baya ama sebebi daha çok öncesinde yediğim yemeğin çok ağır gelmesi ve sindiremememdi bence.

Ama mesela bunları içince bilincim yerindeydi gayet.sarhoslugun verdiği rahatlık vardı evet ama her şeyi hatırlıyorum ve yaptıklarımı da bilinçli olarak yaptım mesela.

Normalde bu kadar içen birisinde tam tersi mi olur durum? şu hatırlayamacak kadar içme olayı herkeste olabilen bir şey değil mi yoksa miktar arttırılırsa herkes yaşar mi?

Böyle bir şey istediğim için degil de meraktan soruyorum.bunyemi anlamaya çalışıyorum.

Günün sonunda yuruyemiyordum birine tutunmadan ama o son andan önce kendi işimi kendim halledecek durumdaydım.

Bir anda içme olayı da yani shotlar art arda zaten ama diğerleri arasında bir tuvalate gidip gelme süresi kadar vakit geçmistir.

Yani birkaç saat sürdü ama aralıklar da çok uzun değildi öyle diyim.

22 ekim 2019 22:56

8. Miktar bana göre fazla değil ama çok karıştırmışsınız yemekten ziyade ağrı yapan şey Budur muhtemelen. iki farklı bira bile arka arkaya içilince ilginç bir mide olayı yaşatıyor siz bayağı şatlamışsınız.

22 ekim 2019 23:07

9. Oha bu ne ya cidden bunlari icebiliyor musunuz ben 2 bira 2 tekilayla obur tarafi boyluyodum :(

22 ekim 2019 23:14

10. sarhos olmak icin ergen icmesi gibi olmus. bir yastan sonra insanlar pek karistirmadan ve shot isine girmeden iciyorlar.

23 ekim 2019 02:28