bu sürtünme yoluyla ilişkinin mantığı ne ki ola?

bunun için bir partnerin cinsel organına ihtiyaç yok, elimiz de var :) bakire tesellisi diyorum ben buna. yani o noktaya kadar gelip de girme, sadece sürtün demekle ahlaklı olunmuyor. cidden merak ediyorum onu yapıp diğerini yapmamak niye?

1. Ben şu an dediğin şekilde takılıyorum. Ahlaklı olduğumu, hatta penetrasyona göre 1 tık bile ahlaklı olduğumu düşünmüyorum. Fakat paşa keyfim öyle istiyor.

17 şubat 2022 00:29

2. İstemiyodur, hazır hissetmiyodur, toplumsal baskı, aile vs. Bir sürü faktör olabilir. Ayrıca kendi elinizle bir partneri bir tuttuğunuza göre bir erkeksiniz diye yorumladım, aksiyse üzücü.

Ahlaklı olunmuyor falan... Çok çiğsiniz. Kendi standartlarınıza ulaşamayan çok fazla insan olabilir. Böyle genellemeleri doğru bulmuyorum.

17 şubat 2022 00:30

3. Sana ne?

17 şubat 2022 00:30

4. Düşündüğün şey saçma süslü o zaman penise de ihtiyacımız yok is görür her şeyi afedersin kendimize sokalim dimi. Her şey illa vajinal temas değil ki öpüşmesi var sarılması var bi erkekle ten temasi var. Bakış açın sıkıntılı. Ha bak dersin ki her şeyi yapıp niye penetrasyona karşısınız o zaman da sana da derim çünkü haklı sebepler olabilir.

17 şubat 2022 00:37

5. Bakire değilim ve bence değişik bir zevki var... Bu arada eskiden kalma bi zevk değil. Cinsel hayatım basladiktan sonra bunu kesfettim:d bu arada gercekten kalın penisle guzel oluyo

17 şubat 2022 00:41

6. 'penetrasyona hazır hissetmeme' aka müslüman ülkelerde hasbekader medeni kafa yapısına girebilmiş dünya görüşünü genişletmiş sevdiğince dokunulmak isteyen seksi tensel yakınlığı arzulayan, arzularını bastırmayan ama yaşadığı memleket ve memleketin çoğunluk zihniyeti sebebiyle yaftalanmaktan halen daha korkan, cinselliğe tüm bu toplumsal manaları yüzünden 'aştıklarını' düşünseler de bilinçaltında çok fazla anlam yükleyip korkan kadınların penetrasyonsuz cinsellik yaşaması.

ha bunu yarın öbür gün bakire karı isterem diyen erkekle evlenebilmek için yapan varsa ona denecek çok şey var, mesela neden böyle bir ayıyla ömür geçirebilmek için kendinden feragat edersin de böyle magandalıkları olmayanını arayıp bulayım demezsin a be acüze falan gibi, ama çoğunluk üstteki gibi bana kalırsa.

17 şubat 2022 00:52

7. Of çok saçma valla ahhahaha

17 şubat 2022 01:24

8. Sevişmenin sadece girince mi sevişmek olduğunu sanıyorsunuz

17 şubat 2022 01:57

9. Birleşmeye göre aşırı kolay orgazm oluyorum, hatta önce ben biraz açılayım diye sürtünmeyle başlayıp sonra penetrasyona geçiyoruz. Bakire kalayım sürtüneyim olayını bilemiyorum herkesin kendi tercihi, üzerine kafa yorulacak bir şey değil.

17 şubat 2022 02:01

10. İyy kufurbazlar da gelmiş