bu zamana kadar onlarca güneş kremi kullandım komedon veya sivilce yapıyor ya da beyazlık bırakıyor diye aradığımi bulamadım ?

en son la roche fluid aldım ama o da sarı bırakıyor ve cildim kızarık olduğu için tetikliyor. yüzüme göre güneş kremi bulamıyorum ya harcadigim paraya acıyorum. bana tertemiz içerikli beyazlık veya sarılık bırakmayan ürün önerir misiniz

1. Ben de sizin gibiydim. Ağırlık yapması, soyulmadı, beyazlık vs derken bir sürü krem çöp oldu. İlk kez kore markası denedim ve memnun kaldım. Skin&lab'ın barrierderm daily sunscreen güneş kreminden çok memnun kaldım. Stok buldukça bundan devam ederim.

11 kasım 2023 18:41

2. hamilton güneş kremi kullanabilirsin bir araştır istersen. ben kullanıyorum benim cildime uygun.

11 kasım 2023 19:16

3. daylong ekstrem iyiydi ama artık üretilmiyor

11 kasım 2023 19:18

4. tertemiz içerik bence anlamsız bir arayış ama dermoskin spf 50 ya da bioderma spot olabilir

11 kasım 2023 22:16

5. neden anlamsız bir arayış olsun ki akne komedon yapmayan beyazlık bırakmayan ya da sarılık yapmayan krem vardır illa ki ben de onu arıyorum

11 kasım 2023 22:20

6. süslü tertemiz içerik diye bir şey yok çünkü güneş kremi zaten kimyasalın ta kendisi. doğallık ya da temiz içerik arayışı bana mantıklı gelmiyor, güneşten korunmak için bunlar gerekli yani. bu arada lrp fluid hassas ciltler için alabileceğiniz en kötü güneş kremlerinden biri. içinde deli gibi alkol var, aşırı akışkan, cilde tutunmak bilmiyor, sarı vs. yani hangi güneş kremini alsanız daha memnun olursunuz bence:) avene ürünleri de güzel mesela fiyatları da daha uygun. bir ürün alırken içinde özellikle ilk sıralarda alkol olmamasına dikkat edin yeter bence. loreal grubunda (lrp, garnier, loreal'İn kendisi, vichy) özellikle fluid yapılı ürünlerde çılgınlar gibi alkol var maalesef:(

12 kasım 2023 11:16

7. a3 bir tek lrp akne ve komedon yapmıyor işte o yüzden kullanıyorum ama dediğim gibi kızarık cildimi tetikliyor iki ucu sivri değnek anlayacağınız. fungal sivilcem var kistik aknelerim de çıkıyor polikistik overim var yani ürün seçmek çok zor doğru ürünü bulmak benim için mucize gibi bir şey

12 kasım 2023 14:32