burun ve dudak dolgusundan anlayan süslüler sizce bu doktorun yaptığı işlemler nasıl olmuş?

merhaba süslüler ben şu ana kadar hiç işlem yaptırmadım ama bir doktorun yaptığı işlemler çok doğal geldi ve hoşuma gitti. sizin de fikrinizi almak istedim

1. (link: https://www.instagram.com/p/CxYmCynOzY2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Buradan işleme bakabilirsiniz)

Doktorun adı Mehmet Şükrü Ayten

7 aralık 2023 16:57

2. A2 haklısınız teşekkür ederim ama bazı kişilere baktığımda çok dolgu dolgu duruyor bazılarında ise doğal duruyor ya doktorun uygulama yaptığı kişinin yüzüne uygun seçimler yapmasıyla alakalı olduğunu düşünmüştüm

7 aralık 2023 17:01

3. Hayır hiç düşünmüyorum zaten burnum için 1 ml bile gerekmeyeceği kalanının dudak için de kullanılabileceği söylendi o yüzden ikisini birlikte sordum süslü

7 aralık 2023 17:14

4. ss çerçeveyi iyi yapmış gayet ama eşit dağıtamamış dolguyu. kontrol randevusunda kalan dolguyu enjekte ediyorlar rötüş amaçlı genelde. iyileştikten sonra bakmak lazım o yüzden.

ben iki kere dudak dolgusu yaptırdım ne yerinden kaydı ne de bıyığıma kaçtı hastanın bakımı da çok önemli burada. eğer ilk birkaç gün öpüşürseniz, aşırı sıcak yiyecek ve içecekler tüketirseniz ya da masaj yapmaya çalışırsanız, kafanıza göre krem sürerseniz tabii ki o dolgu yerinde kalmaz.

7 aralık 2023 17:22

5. A3 siz nerede yaptırdınız acaba

7 aralık 2023 17:57

6. Şu doğal takintinizi da anlamiyorum. Dudak dolgusu dedigin sey zaten ilk yapildiginda altta dolgu olmadigi icin en fazla 3 ay icinde eriyip giden ve max dudaginin rujlu hali gibi görünen bir şey. O foto da zaten yeni yapildiği ödemli hali. 2 haftaya hirbir şey kalmaz. Not: 2019 dan beri dudak dolgusu yaptiran biri.

7 aralık 2023 18:25

7. Doğaldan kastım dudağın doğal şeklinin korunarak dolgunlaşması. Ördek dudağı gibi olmasını istememek suç olmamalı bence

7 aralık 2023 18:59

8. İnsanların ne kadar güzel orantılı dudakları var ve kocaman yaptırıp gorile benzemişler diye düşündüm. Benim üst dudağımda hem büyük bir asimetri var hem de yok gibi ince, o sebeple yaptırıyorum normal insan dudağı gibi oluyor. Sayfadaki dudakların herhangi birine sahip olsam hiç uğraşmazdım.

8 aralık 2023 01:36

9. İşlem yapılan dudağın eski hali daha güzel. Ve dolgu işlemi bitmiş hali iyi değil, dolgu eşit dağılmış görünmüyor. Zaten doktor da son halini tam görünecek şekilde çekmemiş videoya. Dikkat ederseniz işlem Öncesi videoda dudak önden duruşu da belli gayet.

Rötuşta ekleme yapar doktor mutlaka. Ama bunun ödemli hali ve 1-2 gün daha da ödemli olacağını düşünürsek yetmemiş gibi 1 ml. Ya da tekniği farklıdır, bilemedim.

Yaptığı işi beğenmedim. İlk seferde daha güzel yapanlar var

8 aralık 2023 04:32

10. Burun dolgusundan uzak durun demeye geldim