cilt bakım ürünlerinde içerik okumayı bilen süslülerim?

simple nemlendirici jel almayı düşünüyorum cildim sivilceye, komedona çok meyilli bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. bu ürünün içeriği şu şekilde water(aqua), glycerin, dimethicone, butylene glycol, isohexadecane, propylene glycol, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, caprylic/capric triglycerid, caprylyl glycol, phenoxyenthanol, tocopheryl acetate hydrogenated poly (c6-14 olefin), ammonium acryloyldimethyltaurate/beheneth-25 methacrylate, linoleamidopropyl pg-dimonium chloride phosphate stearic acid, bht, disodium edta, sodium pca, saccharide isomerate, t-butyl alcohol, potassium chloride, sodium chloride, citric acid, sodium citrate, sodium benzoate, lactic acid.

1. Süslüm cosdna diye bir site var oraya yaz ürünün adını. İçerik listesi yanında 1den7ye kadar içeriklerin zararları derecelendirilmiş şekilde çıkıyor. Link eklemeyi deneyeceğim şimdi

23 mayıs 2020 21:03

2. (link: https://cosdna.com/eng/cosmetic_3a83470420.html )

23 mayıs 2020 21:05

3. Çok teşekkür ederim süslü ya ne güzel bir şeymiş

23 mayıs 2020 21:23

4. Mesela süslüm emollient için acne 1 diyor ya, akne yapma derecesi mi oluyor o? 5 olan da vardı mesela

23 mayıs 2020 21:26

5. Evet süslüm 3,4,5 ten sonrası sıkıntılı

24 mayıs 2020 01:54

6. Sahsen dimethicone yani silikon icerigi bu kadar basta olan nemlendiricileri almiyorum cunku yuzumu nemlendirmekten cok yuzeyel bi puruzsuzluk veriyo sahte nem gibi geliyo bana

24 mayıs 2020 01:55