coursera sertifikaya para vermezsek cvye koyabilir miyiz?

merhaba süslüler. courseradan ders alacağım. sertifikası ücretli ya simdi ben para verip alsam nasıl bir fark olacak cvde? nasıl bir sertifika veriliyor eve yollanmıyordur herhalde istanbul enstitü gibi?

1. Para verirsen sertifikan oluyor vermezsen olmuyor.

29 temmuz 2021 23:53

2. Burs veriyor coursera. Tl dolar kuru cok yuksek ogrenciyim ogrenmek istiyorum vs vs diye meraminizi anlatirsaniz alirsiniz muhtemelen burs

30 temmuz 2021 00:02

3. Cvde sertifikasiz kursu ekleyemeyiz o zaman? Aslinda sormak istedigim bu.

Yani belki vize almam da gerekebilir egitim icin orada da uluslararasi bir yerden online da olsa egitim gözüksün istiyordum da .

30 temmuz 2021 00:12

4. ben linkedin'de ekleyenler gördüm. para vermeden kursu "audit" edebiliyorsunuz. materyalleri kullanıp hazır testlere katılabiliyorsunuz fakat ödev yapamıyorsunuz. ödevler genelde hoca tarafından değil "peer"lar tarafından inceleniyor. financial aid kısmını kullanarak biraz kur ve üçüncü dünya ülkesi ajitasyonu yapıp neredeyse her kurs için burs alıp parayla alacağınız her deneyimi edinebilirsiniz fakat bu financial aid değerlendirme süresi iki hafta ve o süreden önce başlarsanız sonra ilerlemenizi kabul etmiyor.

cv'nize illa ekleyecekseniz "audited" diye belirtebilirsiniz bence küçik bir yerde.

30 temmuz 2021 00:36

5. Çok teşekkür ederim süslüler <3 pratik ihtiyacım olacağı için ödev yapmam iyi olur en iyisi dediginiz burs opsiyonunu degerlendireyim.

30 temmuz 2021 01:57