cv'de mezuniyette yakından çekilmiş resmi gülüşlü kepli bir foto olması çok mu saçma?

1. kepli foto biraz komik olabilir. profesyonel değil yani.

8 nisan 2019 14:15

2. Baya sacma

8 nisan 2019 14:16

3. cv'de fotoğraf olmasının saçma bulunmasının saçmalığı.

8 nisan 2019 14:17

4. kör göze parmağım gibi.

yeni mezunum...... diye. hoş olmaz.

8 nisan 2019 14:22

5. fotoğraflı cv bazı kurumlar tarafından istenebiliyor, ben şahit oldum şahsen. ama kepli fotoğrafa kocaman bir hayır :(

cv’nizin profesyonelliğini yok eder. ben olsam ciddiye almazdım üzgünüm.

8 nisan 2019 14:33

6. Kepli foto koymayın da ben direkt elerim diyenlerden ülkede iş profilinim iş bilgisi ahlakı ve kapasite ile de alakalı olmadığını görebilirsiniz. Kızın deneyimlerini falan bakmadan foto ile eleneceğiniz bir firmada çalışmayın zaten. Hiç bişey bilmeyen iyi fotolu birini alsınlar. Zaten bu fotoğraf olayı saçmalığın daniskası

8 nisan 2019 14:48

7. cvye fotograf eklenir niye bu kadar yadırgandı cozemedim. evet ayrıca bazı yerler ozellikle fotografli cv ister

8 nisan 2019 15:08

8. Türkler fotoda kapalı mısın diye bakıyorlar çoğu iş yeri hala türbanlı çalıştırmıyor

8 nisan 2019 15:22

9. fotoğrafsız cv leri havuza bile almıyorum. yabancı bir şirketle ortağız. hangi amerikalı cv template sitesine girseniz template ler fotoğraflıdır. dijital çağda fotoğrafsız cv çok kötü bir il izlenim. kep fotosu stajer yada asistan alımı ilanları dışında tecrübesiz görüntünüzü pekiştirir, hani şu banka yada emlakçi reklamlarında olan şık giyimli gülümseyen fotolar var ya onlardan çekilin bir tane. fotoğraf ayrıca adayı hatırlamak için de faydalı oluyor bilginize.

8 nisan 2019 17:22

10. Ya bu foto mevzusu ilginç benim de yok cvmde ama başvurduğum birkaç ilanda foto istiyorlardı öncelik olarak değerlendirilecek diye.

Ama ilginç olan makalelerde bile yazarların fotosunun olması. Tuhaf geliyor bana. Belki mantıklı bir yönü vardır ama makalede fotoğraf olması değişik.

8 nisan 2019 19:20