dünyayla benim aramda spoiler?

süslüler diziyi izlemek istemiyorum ama sonunu da çok merak ediyorum, spoiler verebilecek olan var mı? kısaca bir iki cümle anlatsanız bile yeter.

1. Ben veririm de haftaya 8.bölümde sezon finali olacakmış, yani asıl bomb daha olmadı.

20 ekim 2022 13:39

2. Aaa süslü ben hepsi yayınlandı sanmıştım. Son bölümde ne oldu peki anlatır mısın ufak özet. 🤏

20 ekim 2022 14:35

3. Süslü bir önceki bölümde Tolga, sinem'in Berlin olmadığını öğrendi ama emin olamadı, daha doğrusu madem sinem değil Berlin kim diye araştırmaya başladı. Bunun hem kuzeni hem de menajeri olan kişi vardı ya ona gitti, anlattı, Berlin kim bulmam lazım diye. O menajeri sinem'in kendi instasına yüklediği bir fotoyu buldu, o foto şirkette kalabalık bir grubun fotosunu buldu. Fotonun ortasında ilkin var diğer tarafta da sinem var. Öyle olunca sinem olduğunu anladılar önceki sahneler de aklına geldi tolganın birleştirdi.

Kenan ve ilkin cephesinde de ilkin doktora gitti, ayağa kalkacağını söyledi doktor, sadece fizyoterapist desteği alacak. Yani Kenanın evden ayrılma zamanı geldi. Gece mutfakta su içerken ilkin bana bir şey anlatmadın dedi Kenana. Kenan da eski sevgilisini nasıl kaybettiğini anlattı, sonra ilkin gitti. Diğer günde de Kenan eşyalarını topladı kapıdan çıktı ama devam etmedi durdu orada. İlkin de kapının diğer tarafında kapıya baktı baktı durdu, sonra kapıyı açtı, hızlı hızlı yürüyüp sarıldılar, öpüştüler sonra yukarı odaya çıkıp seviştiler. İlkin sonra kahvaltı hazırladı, bahçede kahvaltı yaptılar.

20 ekim 2022 15:12

4. A1 süpersin çok teşekkürler 🤲🏻🤲🏻