d&p bargello muscent loris??????

süslüler doldurma parfüm almam istiyorum ama seçenek çok fazla ve kafam karıştı. chloe love story ve channel chance almayı düşünüyorum bu doldurmalardan söylediğim parfümleri alanlar var mı hangisini önerirsiniz bi yardımcı olun bu cahil kardeşinize

1. muscentten chloe love story aldım ben çok mükemmel bi koku ve kalıcı da sayılır. bargellodan da bi kokla ama orası da başarılı en azından benim kokladıklarım öyleydi

23 ağustos 2021 14:40

2. Süslüm peki love mu love story mi sence?

23 ağustos 2021 14:45

3. chanel chance dolumların hepsi iğrenç kokuyor ve fake olduğu bariz oluyor bence onu sakın almayın

23 ağustos 2021 14:47

4. ya ikisi çok alakasız kokular chloe love daha olgun bi koku rexona musk deodoranta benziyo biraz olgun ve eski tarz bi koku çok fazla pudralı durdukça güzelleşiyo ama. love storyse çok güzel ferah tatlı yazlık genç kız kokusu çiçekler limonlar sanki dolce gabbana light bluenın daha feminen hali gibi. bence açık ara farkla love story

23 ağustos 2021 14:48

5. süslüm muscent al geç, misler gibi.

tonla orjinal şişem var, vallahi verdiğim paraya acıyorum çoğu zaman, bir şişe dior edp parfüm olmuş 1500 tl, çok bence.

23 ağustos 2021 14:54

6. Süslüm cidden parfüme ayıracak bütçem yok geçim zaten zor bir parfüme 1000 lira vermek akıl işi gelmiyor bir devlet memuru olarak :(

23 ağustos 2021 15:03

7. bir de beliga'ya bak mutlaka, ben oradan bişiler bakıyorum ama karar veremedim.

23 ağustos 2021 15:08

8. hangi parfümü aldığına göre değişiyor kalıcılık konusu. muscent bargello vs farketmez orijinal bile olsa durum bu . ayrıca burnun alışıyor bir süre sonra sen hissetmesen de başkaları kokunu alıyor. ben hiç kalıcı değil diye düşünüyorum ama buluştugum arkadaşım kokun sendne önce geliyor diyor mesela

23 ağustos 2021 17:06

9. Ay muscent aldım bile süslüler. İnşallah güzel çıkar ya