Yoğun iş temposu demişlerdi ama gerçeği bilemeyiz tabi
Bence de. Ama birbirlerine çok saygılı ve sevgililerdi. Can bonomo öykü karayelle evleniyomuş yakında. Hayırlısıhhh
Didem soydana kim katlanir ya, adam bikmistir narsistliginden.
İş yoğunluğu falan dendi ama hayatları farklıydı. Can Bonomo ilişkilerini gizli yaşamak isteyen birisi. Özeline önem veriyor. Ama didem görüldüğü üzere ilişkisini gizli yaşamıyor.Youtube videolarında çoğu zaman cana yer verdi can diye cagirmalar biz her dk birlikteyiz mesajları. Bir dergi için can a sormuşlardı didemle nasıl tanıştınız diye o da sembolik bir hikaye anlatıp geçelim mo soruyu demişti tam cevap vermemişti yani. Sonra didem youtube kanalında bir videosu var kim beni daha iyi tanıyor diye orda sordu biz canla ne zaman tanıştık diye umut eker cevap verdi bilmem kaç ekim benim doğum günü partimdi diye ahaha o yüzden bi yerden sonra salmıştır. Ayrıca can bayağı kültürlü birisi bence ama didem okuduğu kitaplara rağmen sığ ve aşırı kendini beğenmiş biri.
canla birlikteyken didem boyle degildi ya. cok cok farkliydi hatta. ayrildiktan sonra bi haller oldu bu kiza. ikisi yekta kopanla birlikte bi video cekmislerdi hatta, hala izleyip efkarlaniyorum ben.
8.anonime katılıyorum. Can’la Birlikteyken böyle biri değildi. Belki de daha kültürlü olmak adına kendini geliştirmeye çalışıyordu çünkü pek kültürlü bir insan olduğunu düşünmüyorum nedense. Dünyaları farklı olabilir. Can daha derin Didem ise yüzeysel.
Didemle de evliliği düşündüler diye biliyorum ben kızlar
Evet Dİdem'e de evlenme teklifi etti
evet etmişti hatta didem 3 gün 3 gece çerkes düğünü planladılarını anlatmıştı . zaten ondan sonra bir new york macerası başladı ki komedi. üniversiteye yazıldım dedi 2 kere gidip sabah niye ders koyuyorlar diye snap atıyordu.
dışardan bakıldığında uyumlular fizksel olarak ama kafa yapıları farklı. can bonomoyu dinlemiyorum tarzı bana yakın değil ama adam şiir kitabı çıkardı albümdeki sözleri kendisi yazıyor didem de şu an ne yapıyorsan ben onu 5 yıl önce yaptım yazan bir ergen malesef.
didem soydan'in konusmasini, vizyonunu cok avam buluyorum. sarisin olup dovme yaptirinca sinif atladim sanrisi var sanki bazi insanlarda, didem soydan da konusmadan modellik yapsa isini cok guzel yapiyor ama bir opinion leader degil o kumasi yok. can ortak arkadaslarimdan duydugum kadariyla gunluk hayatinda da kibar sevimli bi cocuk, cok daha olmus bi insan. genellikle etrafindaki insanlar cok seviyor. uyumsuz olmalarina sasirmadim.
bi de didem balkan gocmeniymis simdi actim baktim, can sefarad yahudisi, cerkes dugununu neden yapicakmis?