direksiyon sınavından 4 kez kalan var mı?

dosyamı yaktım ve yeniden kursa kayıt olmam gerekiyor. tüm sınavlardan kalan oldu mu aranızda? kötü hissediyorum.

1. Herkes araba kullanmak zorunda değil üzme kendini boşverrrr

7 eylül 2021 19:45

2. Ben iki kere kaldım bi daha da girmedim aşırı moralim bozulmuştu. 1 yıl geçti üzerinden Şimdi yeniden başlayacağım mental olarak daha hazır hissediyorum kendimi. Ama ilk zamanlar çok çok üzgündüm, anlıyorum seni.

7 eylül 2021 19:47

3. bu kotuluk ikinizin de karsisina cikar umarim

7 eylül 2021 19:47

4. a4 ayni durumdayim ben de sinavlardan 2 kisine moral bozuklugundan girmedim. carpa carpa gidenler torpille gecip ehliyet aliyor. kucuk sehirlerde herkes torpille geciyor. bize boyle oldu

7 eylül 2021 19:48

5. a1 bedduam tutar gorecegim seni

7 eylül 2021 19:49

6. Aaaa deli mi ne millete beddua edeceğine git iki direksiyon dersi al :D

7 eylül 2021 19:50

7. Suslu tamamen sans ben de ilkinden gecemedim cok guzel surmeme ragmen. Ben inince sınav gorevlisi hocamla konusmus hocam benim arkadasımın kızıydı o diyince sınav gorevlisi hocam soyleseydiniz gecirirdik demis. 2.de gorevli cok tatlıydı beni rahatlattı. Uzulmeyin cok duydum 4de alan veya dosya yakan

7 eylül 2021 19:51

8. Arkdşlr çook güzel sürmenize rağmen siZi tanımayan sizinle hiç bir derdi olmayan hoca neden sizi bıraksın? Yani sadece soruyorum:Dddddddd

7 eylül 2021 19:52

9. direksiyon derslerini ihmal etmeyin ve yapapiliyorsanız boş zamanlarda pratik yapın geçersiniz

7 eylül 2021 19:55

10. suslu derslere gittim de hic ders disinda pratik yapmadim. yapma imkanim da yok. daha once arabaya bile binmedim. 7 ders aldim, 7 kere arabaya bindim hayatimda. 8.si sinavda oldu.

7 eylül 2021 19:57