diyette tavuk tantuni yenir mi (lavaş)?

sabah 2 tane haşlanmış yumurta yedim sadece şimdi ise regl ağrımdan adım atacak halim yok canım tavuk çekti. tantuni söylesem ama ekmek arası değil de tek lavaş olsa olur mu?

1. Ama başka hiçbir şey yemedim ve akşam yemeği olarak yiyip keseceğim yemeyi :(

Hiç mi olmaz azıcık bile?

1 haziran 2024 16:11

2. Yenir. Zayıflamak için tek başına diyet yapmak hiçbir faydası olmaz. Hem sağlıklı gıdadan yoksun kalırsın hem de sarkarsın.

Abur cubur harici mikrtarı az olduğu sürece her şeyi yiyerek kilo verebilirsin yeter ki hareket et.

2 3 tane lavaş olmaz. Ama 1 lavaş yiyebilirsin.

Sporu daha ön planda tutarsan daha istikrarlı olursun

1 haziran 2024 16:17

3. Beslenme rutinini değiştirmek daha önemli. Böyle hiç yemeyerek her şeyden yoksun bırakarak diyet yapmak kalıcı olmaz. Diyeti bıraktığın zaman daha çok kilo alırsın. Onun yerine dengeli beslenmek gerek.

Hormonların, metabolizman normal çalıştığın sürece yediğin şeyleri yakarsın zaten. Akşam 7den sonra ağır bir şey yemiceksin. Yediğin şey yağsız olmalı. Salata gibi hafif atıştırmalık yiyebilirsin.

En önemli şey hareket etmek.

1 haziran 2024 16:24

4. Sabah: 2 haşlanmış yumurta

Akşam : tavuk tantuni dürüm

Süslü böyle bir diyet mi olur gerçekten? Hiç dengeli değil bu diyet. Canınız çektiyse yiyin de yaptığınız şey diyet değil. Sağlıklı beslenmek hiç değil.

1 haziran 2024 20:49