doğum haritası baktırma niyetiyle dolandırıldım herkes çok dikkat etsin tiktokta vs videolar çeken biri?

merhaba herkese. tiktokta gördüğüm bir hesaptan (instagram hesabı da var) doğum haritası baktırmak için randevu aldım. çünkü yorumlara verdiği düzgün cevaplar vs. işinin ehli gibi gelmişti, inanılmaz yanılmışım. randevu saatinden sonra defalarca yazdım ne zaman ileteceksiniz analizi diye, ses kaydınız yükleniyor diyerek günlerce geçiştirdi. e-fatura için mailimi falan istedi ama hikaye tabi asla atmadı fatura. dolandırıldığımı anlayınca para iadesi istemeye başladım. parayı gönderdim diyerek yine defalarca oyaladı. demek ki hesabınız e-ticaret ödemelerine açık değilmiş, daha kaç kez para atıcam diye tersledi. dolandırıcılığı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz dediğimde hakaret suçu işlediğimi söyledi sanki kendisi suç işlemiyormuş gibi. olay bu noktaya gelmese dolandırıcı demezdim zaten, şimdi para ödemesini de yaptığı için suçlu ben mi olmuş oldum yani?

1. Herkes çok dikkat etsin gerçekten, internetten böyle bir hizmet almaya niyetlendiyseniz şikayetvar'a vs bakın. Ben dolandırıldıktan sonra okudum bu isim hakkında yazılan şeyleri :(

25 şubat 20:50

2. paranı aldın mı almadın mı

25 şubat 20:52

3. Aldım paramı süslü, sinirle belki açıklayıcı yazamamışımdır. dolandırıcılığı kendinize yakıştırıyorsunuz dedikten sonra attı parayı. Bu soruyu sorma sebebim de; şimdi ödemeyi yaptığı için kendisi aklandı, suçlu ben mi oldum? Şikayet etme hakkına sahip mi?

25 şubat 20:55

4. Dolandırıcı olduğunu söylemeden dolandırıcı oldugunu anlat: doğum haritası bakıyorum.

Yani çok bariz bi enayilik yapmışsın ss. Böyle spiritüel, astrolojik saçmalıklar zaten baştan sona keriz silkeleme. Allah akıl fikir versin ne diyim.

25 şubat 20:56

5. Hiç bir şey yapamaz. Bir daha böyle tiplere kaptırma paranı.

25 şubat 20:56

6. Evet haklısınız tabi :( hayatımın kötü bir dönemi, belki moral olacak şeyler duyarım diye randevu almıştım. Büyük enayilikmiş cidden

25 şubat 20:58

7. kimmiş at da bilelim

25 şubat 20:59

8. Hiç başıma bela almak istemedim, yağ gibi üste çıkar şimdi burada görürse isim verdiğimi.

25 şubat 21:01

9. yazıp sil bari ss tiktokta öyle çok kişi görüyorum çünkü belki tanıyorumdur. zaten nereden görecek

25 şubat 21:01

10. Bir musibet bin nasihatten iyidir biz burada o kadar söylüyoruz anlamıyorsunuz yaşayarak öğrenin diyeceğim ama yenilen pehlivan güreşe doymaz. Hakaret suçu öyle oluşmuyor burada her boka hakaret ettin diyenlerden olabilir senin dolandırıcı :d

25 şubat 21:03