doktor, hemşire, öğretmen süslüler twitter'da anlatılanlar gibi hikayeleriniz var mı?

insanı delirten hasta, hasta yakını, veli hikayeleri çok okuyorum tivitırda var mı sizin böyle hikayeleriniz?

1. Ya süslü ben öğrenciyim ama başıma acilde tuhaf bir olay gelmişti şöyle anlatıyım; öğrencilik malum bekletilmiş yoğurtlu yemek yediğimiz için zehirlenmiştik bir kaç saat açıkta kalmış ne olacak diye, acile gittik kusmaya başlayınca, serum taktılar biz dinleniyoruz kan aldılar filan o sırada acile bir adam geldi bağırmaya başladı güvenliğe saldırdı hemşirelerden biri hızlıca uzaklaştı ordan, tahminimce hemşirelerden birine takmış olabilir doktor mu hemşire mi bilmiyorum ama gerçekten küfürler ederek ortalığı yıkarak geldi biri yani gözlerimizle gördük. Yattığımız yerden biz bile korktuk. Polis çağırıldı, güvenlik hemen geldi alışkınlar gibi görünüyor biz dışında kimse panik olmadı çünkü. Şiddet konusunda haklılar uzattıysam bunu demek istedim.

19 eylül 2020 20:26

2. yalnizca hikaye oldugunu mu zannediyorsunuz? sanki inanamamis da basimiza gelmis mi diye soruyorsunuz.

iddia ediyorum zorbalik yasamayan doktor, hemsire ve ogretmen yoktur. ayni tacize ugramayan kadin olmadigi gibi.

19 eylül 2020 20:27

3. Ne diyorsunuz anonim2? Bu sorudan bunu nasıl çıkardınız?

19 eylül 2020 20:32

4. Doktorum en büyük derdim hasta yakınları denilen güruh hele eşiyle gelip neredeyse operasyona bile girecek tipler var.kadın gözümün içine bakıyor bir şey diyecek

eşine çıkar mısınız diyorum bana bağırıyor valla hepimiz iyi dayanıyoruz.

19 eylül 2020 20:32

5. 1 yıl kolejde çalıştım. Çalıştığım okulda bir sistem vardı öğrenciler her gün yaptıkları çalışmaları bir deftere yazıp ailelerine imzalatarak bize gösteriyorlardı. bir velim demişti ki “ay hocam bu ne böyle özel okula boşa mı para veriyoruz, her gün imza atmaktan elim ağrıyor :(“ ne diyeceğimi bilememiştim gerçekten. Bir keresinde de sınıfta inanılmaz derecede konuşan bir öğrencimle sınıfta rencide etmemek için sınıfın dışına çıkarıp konuşmuştum, kız annesine demiş ki öğretmen beni kolumdan tutup dışarı attı. Annesi ertesi gün gelip okulu ayağa kaldırmıştı. (5. sınıf öğrencisi yapıyor bunları) 1 seneyi nasıl kafayı yemeden atlattım bilmiyorum.

19 eylül 2020 20:38

6. anonim 2, ilk önce türkçeyi öğrenin lütfen.

hikâye

/.–./

ad

bir olayın sözlü ya da yazılı olarak anlatılması.

"Günün hikâyesini dinleriz artık"

süslü "uydurma" anlamında kullanmamış. bu cahillik mahvediyor beni vallahi, ne huysuz insanlar var.

19 eylül 2020 20:39

7. eğitim fakültesinde staj yaptığım dönem 4. Sınıfa gelmiş hala okuma yazma bilmeyen bir öğrenci vardı. Hocaya nedenini sorduğumda öğrenciyi 1. Sınıftan beri özel eğitim alması için rama gönderdiklerini ama ailesinin elalem çocuğumuza aptal/özürlü der diye izin vermediğini öğrendim. Öğrenme güçlüğü/disleksi vs aptallık/özürlülük değildir her sınıfta karşılaşılabilecek bir durumdur ve özel eğitimle çoğu düzeliyor. Dar zihniyetlerin bedelini küçücük çocuklar ödüyor ona yanıyorum

19 eylül 2020 20:45

8. Çoook fazla var hangi birini anlatayım ki

19 eylül 2020 21:06

9. Covid servisinde calisiyorum. Kotu bi hastanin yanindaydik mudahale ediliyo yogun bakim bulmaya calisiyoruz vs. Disardan bi hastanin bagirma sesi geliyo atesim var diyorum kimse bakmiyo bana ne bicim insanlarsiniz vs hakaret ediyor. Sorumlu hemsire hastaya mudahale ediliyor diyor adamin umru olmadi bagirmaya devam etti en son hemsire de dayanamadi gec iceri polis cagircam odadan disari cikman yasak diyerek zorla soktu. Derdi de atesinin cikmasi baska hicbi seyi yok:( Sonra da kendini ambulansla 5 saatlik mesafedeki baska ile biraktirmaya kalkmisti. Olmaz yurda gondercez o zaman deyince arabayla almaya geldiler ogullari. kendini bedava diye kac saatlik yola goturtcekmis ambulanslar il icine zor yetisiyor zaten bi de taksilik yapacak. Illallah etmistim o hastadan bencil mahluk

19 eylül 2020 22:00

10. kusura bakmayin ama "insani delirten hasta" deyince hic de olumlu cagrisim yapmiyor...

19 eylül 2020 22:07