dolgu ve botoks ödemeleri nakit mi yapılıyor yoksa kredi kartından çekiyorlar mı?

klinikten kliniğe değişiyor olabilir ama estetik amelşyatlarda illa elden verilmesi gerekiyor ya süslüler, botoks, dolgu yapılacağı zaman kredi kartından ödeniyor mu diye merak ettim. teşekkürlerrr

1. elden alma sebeplerini sormadım ya da bunu desteklemedim, soruyu yanlış anladınız sanırım. gördüğüm kadarıyla ameliyatlar için elden para isteniyor genelde, botoks ve dolgu için nasıl? diye sordum süslü.

19 ekim 2020 17:56

2. Nakitle kart arasında 200-300 liraya yakın fark koyuyor brnim doktorum. Başka bir yerle bağlantısı da yok. Bunu bankanın kesintisinden dolayı yaptıklarını söylediler. Garipsememiştim ama vergi kaçırma olayı şimdi mantıklı geldi.

19 ekim 2020 17:57

3. Dudak dolgusu için  bir şırınga ücreti nakit 1600 karttan çekim 1800 şeklindeydi 3 ay önce. İlla ki nakit verin demiyor benim doktorum.

19 ekim 2020 17:59

4. süslü doktorunuzu da paylaşmak ister misiniz bu arada memmunsanız...

19 ekim 2020 18:01

5. anonim 1 sormadığım soruları siz cevaplamaya devam edebilirsiniz :) keza zaten bildiğim bir şeyi yazıyorsunuz. ayrıca nakit param olmadığına da üstün yetilerinizle ulaşmışsınız aahhahaa. sadece meraktan soruyor olamam çünkü bu sektördeki ödeme biçimlerindeki garipliği fark etmiş olamam sonuç olarak :) buyrun abnormal dersini benim yerime siz verirsiniz.

19 ekim 2020 18:03

6. Anonim 1 ne kadar öfkelisin. Hayat senin için çok zor olmalı. Bir insan kendinde beğenmediği bir şeyi taksitle değiştirme hakkına sahip. Taksitle eşya almaktan daha normal estetik dokunuş hatta. Sonuçta her gün aynaya bakmak, özgüveni güçlendirmek hayat kalitesini çok yükseltiyor. Saçma saçma triplere girmeyin ya. Doktorum istanbulda değil antalyada.

19 ekim 2020 18:04

7. Dudaklarına ya da kaz ayaklarına bakıp her sabah mutsuz bir şekilde evden çıkan birisi için öncelik ruhunu güçlendirmektir. Estetik önyargısı kadar boş bir önyargı da görmedim. Kilolu olduğunu kilosundan mutsuz olduğunu taksitle koşu bandı almak istediğini söyleseydi destekleyecek insanlar dolguya tepkili. Çok garip değil mi? Bu tepkiyi bilinçaltında tetikleyen sorun ne acaba.

19 ekim 2020 18:13

8. Ben kartla ödemiştim. Hatta gitmeden sordum sekreterine bir tercihiniz var mı,  ona göre çekip geleceğim diye. O da peşin kart farketmiyor dedi. Tek çekim kartla ödedim. Kaç cc uygulama yapılacağını bilmediğim için fazla fazla nakit çekmem gerekecekti nakit deselerdi.

19 ekim 2020 19:34

9. Benim de bildiğim çoğu klinik nakite indirim yapıyor, kartla ödendiğinde banka komisyon aldığı için. Söylüyorlar zaten nakit şu fiyat, kartla bu fiyat diye

19 ekim 2020 20:02