dudaklarda milia?nasıl geçer ?

merhaba süslüler.kendimi bildim bileli göz altlarımda milialar var makyaja başlamam göz kremleri ve maybelline'in kapatıcıları derken baya arttılar büyüdüler.clinique pep start ve estee lauder anr göz kremi kullaniyorum şu an.başta çok takıyordum ama göz çevresi hassas olduğu için çok fazla uğraşmak istemedim.tahminimce 5 sene önce bir kozmetikçiden flormarın bir rujunu alıp sürmüştüm ondan sonra dudak içlerimde de milialar oluştu çok kısa sürede çoğalıp hem alt hem üst dudak içimi dudak kenarlarımı kapladılar çok minikler ama bir sürü olduğu için tabaka gibi duruyor ve ruj sürerken kötü duruyor moralimi bozuyor.başka bir rahatsızlığım için cildiyeye gittiğimde doktora bunları da göstermiştim kozmetikten dolayı cilt gözeneklerinin tıkanması durumu bu göz altı için krem veririm ama gözünüze kaçırman sakıncalı bunları temizleyen bir alet var ama bu şehirde yok demişti rujlarıma dikkat ediyorum kremsi yapıda rujların blistex in ve ruby kisses pot o'miracle lip balmın daha da büyütüp arttırdığını fark ettim gidip nivea lip balm aldım korkudan az az sürüyorum lütfen yardım edin sizde de var mı neden oluyor çözümü nedir ?

1. benim de üst dudağımda çok fazla var süslü. zaman içerisinde de arttılar. nedense yapısal olduğunu düşünüyorum. valla ben saldım gitti çok fazla umrumda değil açıkçası. geçebileceklerini pek sanmadığım için umursamıyorum :)

29 ekim 2018 00:51

2. Bu arada age rewind yüzünden çenemde bir tane çıkmıştı ama geçen gün arkadaşıma gösterirken fark ettim geçmiş shdjhs artık yok ama nasıl geçirdiğime dair bir fikrim de yok bioderma sebium jel estee lauder anr ve clear differance serum himalaya kayısılı peeling ve loreal kil maskesi son zamanlarda kullandığım ürünler ama hangisi geçirdi göz altlarımdakileri niye geçirmedi bilmiyorum

29 ekim 2018 01:07

3. dudaklardaki çok fazlaysa acaba fox fordyce olabilir mi? bir internetten bakın. öyleyse tedavisi daha farklı diye biliyorum.

29 ekim 2018 01:37

4. co2 laser tedavisi ve medikal tedavi var diye biliyorum ama ne kadar etkili dermatolog bilir.

29 ekim 2018 02:00

5. Teşekkür ederim süslüm şimdi baktım da bu hastalığın görsellerine bendekilere çok benziyor

29 ekim 2018 02:06