duygularimla neden oynadı işin içinden çıkamıyorum?geceleri uyuyamiyorum olur yorum yapın?
cok uzun zamandır begendigim hoşlandığım biri vardı ara ara konuşur gorusurduk arkadaşça. ama ben onu içten içten beğeniyor hoşlanıyordum arkadaşlarıma gostermisligim bile vardı. daha sonra bir gun bana yazdı. o günden sonra daha da yakın olduk ilgiliydi gayet. bir gün beni öptü. o gün yine çok yakın davrandı. o günden sonra 2 gün boyunca da normal bir şekilde telefonla görüştük ettik. sonra bir anda bana hiç bir şey soylemeden aciklamadan gitti . neden diye sorduğumda da akla hayale sığmayacak yalanlar söyledi. issız adam triplerine girdi filan. psikolojim gerçekten çok bozuldu. anlam veremiyorum. sürekli kendime neden neden diye soruyorum. şuan gördüğüm kadarıyla da hayatından gayet memnun. son konuşmamizin ardından beni ağlatıp arkasını dönüp gitmisti. ertesi gün hayatından gayet memnun gözüküyordu. hatta şuan çok mutlu gözüküyor. ben bunu neden yasadim. aklimdan hiç çıkmıyor. ne olur yorum yapın