eşim eşcinsel olabilir mi lütfen yardımcı olmaya çalışın. eşimle konuştum kızlar ne düşünüyorsunuz?
kızlar bundan bir kaç ay önce eşim eşcinsel olabilir mi lütfen yardımcı olmaya çalışın diye soru sormuştum. eşimle oturdum konuştum. ona öncelikle boşanmak istediğimi söyledim. o da bana neden boşanmak istediğimi sordu. aramızda kadın erkek ilişkisi olmadığını kendisinin beni dudağımdan bile öpmediğini, kendisinin aseksüel olduğunu düşündüğümü söyledim. ilk konuştuğumuzda son derece olgun davrandı evet gerçekten de arada bir yapsam bana yetiyor cinsellik benim için önemli değil dedi. hatta arkadaşları ile yaptığı bir kaç konuşmaya anlattı. arkadaşının biri cinselliksiz olmaz dediğinde kendisinin bu kadar vazgeçilmez olduğunu düşünmediğini ifade etti. bu konuşma bittikten sonra ertesi gün yeniden konuştuk morali cok bozuktu bu kez. ben kesinlikle aseksüel olduğumu düşünmüyorum sen bana neden böyle bi etiket yapıştırdın, ben evlendikten sonra sana olan şehvet duygumu kaybettim dedi. ben de ona aklıma herşeyin geldiğini belki eşcinsel olabileceğini bile düşündüğümü söyledim. bana kesinlikle eşcinsel olmadığını evlendikten sonra bana karşı olan şehvet duygusunu kaybettiğini ifade etti. bu duyguyu tektar kazanmak istediğini herşeyin düzelmesini istediğini söyledi. ben de ona benim ona karşı olan cinsel ilgimin de son bulduğunu söyledim yaşadıklarımdan sonra. sonra bir kere daha konuştuk bana ben belki tedavi görsek bile kendime karşı dürüst olmayacağım doktora karşı da dürüst olmayacağım dedi. konuşma arasında söyledi bunu. bir de eğer ben vajinismus için tedavi görmeseydim beni asla tedaviye zorlamayacağını asla git doktora demeyeceğini hayat boyu da beni aldatmayacağını söyledi.sonra bu cinsellik konusunda yüzde 90 hatalı olduğunu ama benim de yüzde 10 luk bir hata payım olduğunu bunun da onun yüzde 90 hatasına neden olabileceğini söyledi. yüzde 10 luk hata dediği de benim vajinusmus olmam, denerken canımın yanması, kilo almam ve erken uyumam. bunları söyledi. bir tane doktorla görüştüm doktor eşimde cinsel tiksinti bozukluğu olabileceğini söyledi bunu anlattım hayır ben de o da yok dedi. kızlar kafam allak bullak. en son konuştuğumuzda boşanırsak ben yurtdışına taşınıcam dedi. ne düşünmem lazım. bana verdiği mesajlar o kadar karmaşık ki. en son bi cinsel işlev bozuklukları uzmanına gitti doktorla ne konuştuğunu anlatmadı dr demiş ki çok uzun bir tedavi görmen lazım. bir de drdan cıktığında çok sinirliyim dedi. ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. tüm sorumluluğu benim kucağıma bıraktı ben de hiç bi problem yok sana karşı şehvet duygumu kaybettim bundan sonra herşey yolunda olucak karar senin diyo. ama düzeliceğine inancım kalmadı. çünkü kafamda soru işaretleri var.