Niye görüntülü konuşmalara siz de katılıyorsunuz ki? Benim eşim ailesi ya da kız kardeşleriyle görüşüyor ben de aynen kendim ayrı görüşüyorum ancak özel bir gün ya da doğum günlerinde birlikte konuşuyoruz. Bu kadar zorlamaya gerek yok bence
Oncelikle "sen karisma" dediklerinde agizlarinin payini vermek gerek. Yani bunu dogru duzgun ifade edebilecekken sen karisma! Diyorlarsa sen de biraz cirkeflesmelisin. Burda psikologluk bir mesele yok ayrica. Bazi insanlar dagdan inme oluyor. Biz hamilelik haberini verdigimizde vay bee baba oluyorsun demek diye onu tebrik ettiler sadece. Bazilari egitelemeyecek durumdaysa ignore edip mesafe koymak gerekiyor. Esinizin bu davranislari farketmesi onemli tabi.
Süslü babamın tarafı da anneme sistematik olarak evlendiğinden beri bunu yapmış. Annem ilk başlarda çok üzüldüğünden bahsederken sonradan koy g*te moduna geçip o da onları umursamamaya başlamış. babam kardeşleriyle vs görüntülü konuşurken annem ille de konuşayım selam vereyim durumuna girmez. Ara sıra arayıp konuşan taraf olur sonrasında babama devreder telefonu. Bazı aileler ciddi manada oğullarını kızlarını bir birey olarak görmeyip evlenince eşi ve çocuklarının yeni ailesi olduğunu kabul edemiyor. En azından bizde durum bu. Onlara göre sülale çok önemli(misal bayramlarda hep bir arada olmalı kişisel planını ertelemelisin) bu şekilde çekirdek ailemizi yok saymaya çalışıyorlar. Üzülüp tasalanmayın. Mesafenizi koruyun en azından laçkalaşıp başınıza dert olmazlar.(yok misafir gelmesi, ağırlaması, ya da bayram tatilinde bize gelmedin gitmedin problemini yaşamazsınız).
Benim de eşimin annesi böyledir, nedeni de kıskançlık, eşim de ağzından kaçırdı zaten bu durumj ki kaçırmasaydı da kabak gibi ortada herşey, her yaptığımı, fiziğimi, işimi herşeyimi kıskanıyor bir de kilolusun iması galan yapıyor kilolu da olabilirdim tabii ama 34-36 bedenim, sanki hiç ben yokmuşum gibi davranır. Bu durum babasına da eşime de tuhaf geliyor ama bişey de demiyoruz, ben de önemsemiyorum artık, ama benim durumumda herkes farkında, sizde tüm bireyşer öyle davranıyorsa sıkındı
ennn fazla üç hafta önce de sormuştunuz bu soruyu ss, neden şimdi hikaye uydurarak soruyorsunuz ki tekrar
daha gecen gun sormadiniz mi bunu
Anonim 8, evet ama çok değil 4 yaş büyük benden neden sordunuz süslücüm
Kendi çocuğu tabii ki daha kıymetlidir herkes için ama benim annem siz nasılsınız çocuklar, sizi gördüm daha iyi oldum der, ikimiz de biliyoruz annemin beni daha çok sevdiğini tabii ki ama bu kendi çocuğuna olan saygıdır bir yerde.
Geçen gün ve 3 hafta önce mi süslüler ben daha önce bir soru sordum ama konu bununla alakalı değildi. Yaklaşık 4-5 aydır da hiç böyle aileyle eşle ilgili bi soru sormadım
Anonim 6 evet di mi süslü ben demiyorum ki beni daha çok sevecekler zaten çok saçma ama 2 kişi varsa ekranda birine gidip seni gördük daha iyi olduk demezsin yani diyebilirsin de yabancı varsa yanında... eşiyim yani ve birlikte aramışız ve ben katılmışım yani saygımdan yok ya simdi konusmaya gerek yok diye dusunup selamsızlık yapmamışım