eşimle ilk defa bu kadar kötü kavga ettik bomboş bi sebepten? ne yapmalıyım bilmiyorum ?

bugün çok kötü bi gün yaşadık. o oruç tutuyor ben tutmuyorum. sabah kızımı doktora götürecektik, önemli bir muayene olacaktı ve günlerdir bunun için gergindim. eşimi gece sahura kaldırdım ve dedim ki telefonu şarja takıyorum duymam sabah sen beni kaldırır mısın, o da tamam dedi. sabah beni kaldırdığında randevuya tam 1 saat vardı ama hastanede 1 saatlik mesafede tam. apar topar hazırlandım yüzüm düşüktü ama hiç bişey demedim, yolda giderken sağdan sürekli arabalar önüne giriyordu ben de dayanamadım biraz yüksek sesle hızlı sürsene sürekli arabalar önümüze giriyor geç kalıcaz dedim. eşim delirdi, sen uyu yola bakma gidiyorum işte zaten oruçluyum dedi. ben de geçen gittiğimizde de sıra kavgası yaptı insanlar geç gitmeyelim diyince ‘gireceksin odaya konuşacaksın randevumuz vardı’ diyeceksin dedi. ben de sen gidip konuş o zaman dedim çünkü böyle konularda sürekli beni öne sürüyor, beraberken bir sorun olduğunda bişey olduğunda sürekli ben koşturuyorum. o da ben konuşmayacağım dedi, ben de korkaksın çünkü dedim. bunu demem üzerine çıldırdı, ‘çünkü ben arabayı park ediyo olucam gerizekalı siz hemen gider girersiniz diye dedim’ dedi bağırmaya başladı direksiyona vuruyor hiç aklın yok gerizekalı dedi, ben şok oldum çünkü böyle konuşmayız normalde kızım uyuyordu uyanmasın diye sustum bişey demedim. ama öyle bağırmaya devam edince ben de bişeyler söyledim ama hakaret etmedim, sonra allah kahretsin seni dedi. bunu dedikten sonra bi daha tek kelime konuşmadık. akşam oldu, oruçlu diye yemek hazırlamıştım ona, su olmadığını görünce su yok yazdım, aradı su alıcam bana yemek hazırlama dışarıdan söyledim bana yemek lazım değil saygı lazım gibi saçma sapan konuştu. sinirlerim boşaldı ağladım ağlayınca da dedi ki ‘şuan ağlaman kalbimi hiç acıtmıyor sabah bağır akşam ağla’ dedi ve tekrar kavga ettik iftar yaptı yattı uyudu. o kadar öfkeliyim ki sizce abartmamış mı yani randevu için gergindim biraz alttan alsa nolurdu diyorum kendi kendime sürekli

1. bu dangozu çok aradınız mı. hala alttan alsaydı diyorsunuz. iyi o zaman oruçluyuz diye her şey mübah olsun. hey allahım.

19 nisan 2022 22:05

2. ay bu adamdan bir gün umarım boşanırsınız. böyle saygısız, karşıdaki kişiye saygı göstermeyi bilmeyen kendisi sırf bir oruç tuttu diye el üstünde tutulmayı bekleyen ve sinirlenince de hemen hakarete başvurup, karşıdaki kişinin ağlamasını bile alay konusu haline getiren bir adamdan umarım kurtulursunuz. evet evliliği bitirmek kolay değil ama bu şekilde yaşamak ve acı çekmek de kolay değil. burada ben okurken delirdim, bu adamla muhatap olmamak için 1-2 haftalığına ailemin yanına giderdim. kendisi de zıkkımın dibini yesin. siz oruç tutmadığınız halde o oruç diye yemek hazırlayın bir de beğenip yemesin. böylelerine kötü davranmak müstehak gerçekten. burada vereceğimiz tavsiyeleri dikkate alır mısınız bilmiyorum ama alttan alır ve direksiyon yumruklayıp, hakaret yağdıran bir adamın üste çıkmasına izin verirseniz kendisini haklı zanneder ve bunu hep yapar.

19 nisan 2022 22:10

3. Günlerdir bunun için gerginsiniz ama telefonu yanınıza almıyorsunuz? Neden niye? Ben kaygılanır uyuyamam böyle konularda siz bana biraz ilginç geldiniz.

19 nisan 2022 22:11

4. ramazan trolü sen biraz geç kalmışsın bu sene ikide bir oruçlu sahur iftar yaptı bilmem ne yazarak olmuyor. kurgu kötü kurgu hem elin ayağın da tiremiyor senin olmamış otur sıfır.

19 nisan 2022 22:16

5. Eşiniz biraz fazla tepki vermiş ve uzatmış. Siz ona yemek hazırlamışsınız onca laftan sonra,o hala trip atmaya devam. Acaba başka bir meseleye falan gergindi de o yüzden mi kontrolsüzce öfke patlaması yaşadı sormak lazım. Bir günün öfkesi değil gibi geldi bana.

19 nisan 2022 22:18

6. ayy bu kadar kötü bir troll okuduğum için bana yazık ama senin azmine sağlık abla yazmışsın da yazmışsın

19 nisan 2022 22:19

7. Gerçekten trol değilim, keşke olsaydım. Asıl trol dersiniz diye biraz da utandığımdan son kavgada söylediklerini yazmadım bile. Niye böyle olduk bilmiyorum, o kadar kibar biriydi ki nasıl böyle oldu bilmiyorum. Belki de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi önceki tartışmalarımızdan mı doldu bilmiyorum.

Biri de telefonu almamamı sormuş, sahura kadar ayaktaydım zaten gerginlikten sabah 5de uyudum..

19 nisan 2022 22:24

8. Bana nedense hiç trol gibi gelmedi çok gerçekçi bir kavga. Esiniz normalde de size karşı dolu gibi. Mesela sorumluluk almayan beklentili biriyseniz bu da son damla olmuş olabilir. Yani hem geç kalıyor hem gir Dr la konuş diye bekliyor hem de trafikte şoförü darliyor diye dolmuş olabilir. Ama kesinlikle ettiği hakaretler kabul edilemez. Benim eşim de mesela çok güzel temizlik yapan derli toplu biridir. Ben elimi sürmem ama ekstra ortamı kirletirsem normalden bı tık daha sert tepki verebiliyor. Çünkü pasaklı olduğumu düşündüğü için o konuda tetikte biraz. Ama dediğim gibi hakaret edemez, o denli bağırıp çağıramaz.

O kadar hakareti kendisi edip bana saygı gerek demesi de ilginçmiş. Karşılıklı olmadığına emin misiniz? Beklediği saygıyı kendisi göstersin bir zahmet. O kadar küfür kıyamete sakinlesmemis bir de kendisine hazırlanan sofraya da saygısı yok. Bu kadar kalp kırdiktan sonra yesinler onun orucunu.

19 nisan 2022 22:34

9. Ay okurken sinirden beynim zonkladı. Ayrıca beden trol olsun ya pembe dizide mi yaşıyorsunuz siz hayatın gerçeklerinden zerre haberiniz yok mu? Bir sürü kadın bunu ve daha beterini her gün yaşıyo.Neyse, Ss yani hadi diyelim ki bu boku yedi, sinirlendi (ki hakarete bahane olamaz) siniri geçince gelip köpek gibi özür dilemesi gerekirdi. Ne münasebet gerizekalı demek direksiyona vurmak falan sen kimsin ya? Normalde böyle değildi demişsin de böyle bi eşik aşılmış gibi bence. Doğru tavrı göstermezsen, alttan alır, süründürmezsen bunun arkası gelir kardeşim ben sana söyleyim. Çocuğun da varmış zor durum yani...

19 nisan 2022 22:58

10. Oruç olmasına bağlaması çok üzücü. Oruç olunca ne oluyor oruçken hele hiç kalp kırmamalı insan ama sizin kalbinizi kırmış, bilemedim ya bazı insanlar saygıyı haketmiyor

19 nisan 2022 23:06