yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    68 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    eşiniz haftada kaç kere ve kaç saat arkadaşlarıyla takılıyor?

    doğu’da öğretmenlik yapıyoruz benim okulum küçük bir köy okulu pek arkadaşım yok. eşim ise bayağı sosyal bir gün evde bir gün arkadaşında iki gün evde bir gün arkadaşında. haftada en az 3 gün arkadaşlarında. gelme saati de gece 11 11 buçuk arası. bu normal mi sizce? ben mi büyütüyorum? rahatsız olduğumu açık açık söyledim. artık eve gelince düşen suratımdan da sorun olduğunu anlıyor. moralimin bozuk olmasını engelleyemiyorum. evdeyken de bir şey yapmıyoruz dizi film izlemeyi sevmez dışarı çıkmayı bir yerlerde oturmayı sevmez. evlenmeden önce hiç böyle hayal etmemiştim. 7 yıl sevgililik dönemimiz vardı. çok üzgünüm süslüler ne yapmalıyım. bu arada tahmin edilebileceği gibi evin yemek temizlik yükü de çoğunlukla bende. ayrılmak tek yol mu? alışılır mı, alışmalı mıyım?

    1. Belki üç dört ayda bir. Genelde birlikte görüşüyoruz herkesle.

    2 ocak 2022 14:23

    2. Ayda 2 kere falan çıkar arkadaşlarıyla akşamları, gündüz öğle yemeklerinde falan da görüştüğü olur ama akşamları birbirimize vakit ayırırız, sizinle vakit geçirmeyecekse neden evlenmiş ki? Evlilik demek hiç arkaşaımızla görüşmemek değil tabii ki ama bir sınırı olmalı, sizinle dışarı çıkmıyor, vakit geçirmiyorsanız ne diye evlenmiş? Aklıma başka biri mi var sorusunu getirdi

    2 ocak 2022 14:26

    3. Haftanin yarisi gece yarilarina kadar benimle değil de baskalariyla takilsa cok uzulurdum sanırım. İnsan yeni evlendigi karisini bu kadar yalniz birakir mi? Kaldi ki muhtemelen atandiniz geldinix bu sehre dogru duzgun bildiğiniz bir yer değil. Sizinle vakit gecirmek istemiyorsa ne diye evlenmis madem kusra bakma ama bedava hizmetci icin evlenmis gibi resmen. Yapma is falan da. Kendini hala bekar saniyor herhalde, karsina al cok ciddi konuş. Artik bosarim diye tehdit mi ederson, sinir krizi gecirip kendini yerlere mi atarsin naparsin bilemiyorum ama seni ciddiye almasini sağla.

    2 ocak 2022 14:31


    4. Çok fazla çıkıyormuş tek başına. Açık açık konuşun böyle evlilik olmaz ki. Başka sorunlar var da onlardan mı kaçınıyor, başka biri mi var bilemiyorum.

    2 ocak 2022 14:34

    5. Başka biri olduğunu düşünmüyorum arkadaşlarını çok sever. Okul dedikoduları kripto muhabbeti pes oynamak vs. Sevmiyor beni sanırım artık başka bir açıklama bulamıyorum. 

    2 ocak 2022 14:36

    6. Sadece seks ve ev düzeni için evlenmiş belli ki. Ne denir böyle bir duruma bilemiyorum.

    2 ocak 2022 14:39

    7. Oh eski hayatı devam ettsin, istediği gibi takılsın evde yemek hazır, ev temiz, giysileri yıkanıyor, dışarıya karşı da saygınlığı olan bir durum evliyim demek için, cinsel hayatınız da varsa ohh ne ala 

    2 ocak 2022 14:42


    8. Yeni evli misiniz ss? Böyle anlatınca cidden bi düzeni olsun, işleri görülsün, evde biri olsun diye evlenmiş gibi

    2 ocak 2022 14:45

    9. Geç gelince uykum olmasa bile yatağa geçip uyuyorum diyorum sevişmemek için. Ceza olarak değil ama asla içimden gelmiyor. Çok fazla ayrıntı var aslında ama ben büyüyorum sanıyordum. Sürekli gittiği arkadaşı var şeytan dürttü mesajını okuyayım dedim merak ediyorum çünkü ne konuşuyorlar ne yapıyorlar. Bir hafta sonu yine zorlamamla hava almaya çıktık. Arkadaşı eve çağırmış. X'i gezdirmeye gidiyorum yazmış. Bunları yazarken bile kendime saygımın azaldığını hissediyorum. Anlattım mesajını okudum diye. Telefonu yere atmalar öfkelenmeler. Neden bu kadar değersizliği ilgisizliği kendime layık görüyorum bilmiyorum. Sadece üzgünüm. 

    2 ocak 2022 14:47

    10. Bir buçuk yıl oldu. Geçen sene sık sık kapanma oluyordu gözüke batmıyordu bu kadar. Annesi tarafından el bebek Gül bebek büyütülmüş biri .  Bunun bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum.

    2 ocak 2022 14:49