eşiniz son doğum gününüzde sizin için ne yaptı?

merak ettim süslüler…

1. Gecen sene eylul ayindaydi dogumgunum amsterdam'a gittik 3 gunlugune. Benim dogumgunlerimde hep bir yerlere gidiyoruz gezmeyi cok sevdigim icin. Pandemiye denk gelen ilk dogumgunumde gidemedik. O zaman konusmustuk pandemi bitince ilk amsterdam'a gitmek isterdim falan diye o da sagolsun ayarlamis tatili.

24 ocak 2023 12:52

2. bir gece spası olan güzel bir otelde konaklama ayarladı ve yemeğe götürdü. kendim kıyamadığım için almadığım bir şeyi hediye etti.

24 ocak 2023 12:52

3. Hicbir sey yapmadi

24 ocak 2023 13:54

4. ek yapıyrum ama son süslüler eşleriniz sevgiliyken de mi böyleydi yoksa evlendikten sonra mı böyle oldular?

24 ocak 2023 14:08

5. Istediğim ayakkabıyı aldı akşam da güzel bir restorana rakıya götürdü

24 ocak 2023 14:10

6. liseden beri hayranı olduğum imany'nin zorlu'daki konserine bilet almıştı. çok güzel bir konserdi, dünya gözüyle görüp dinleyebilmiştim :)

24 ocak 2023 16:26

7. Anon 6 önceden bu kadar değildi

24 ocak 2023 21:15

8. Düğünümüze 2 hafya kaldığı için mi bilmiyorum hiçbi halt yapmamıştı hala çok sinirliyim ve kafasına kakıyorum. Ama düğünde istediğim tamturu aldı.

25 ocak 2023 00:44

9. Hiç bir şey yapmadı, ben de onun doğum gününde yemek hazırlayıp kendim pasta yapmıştım. Bir yerlere gidelim diye ısrar etti, genelde özel gün kutlama güzel bir yerde yemek yemek oluyor eşim için.

25 ocak 2023 05:16

10. Mandarin'e akşam yemeğine gittik. Uzun zamandır merak ettiğim bir şefin restoranıydı.

25 ocak 2023 08:07